Μετά το βράδυ του Σαββάτου, όπου μέσα από μια σειρά stories η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που σύμφωνα με την ίδια διέρρευσε το βίντεο που κάνουν σεξ πριν 2 χρόνια, η influencer επανήλθε με νέο ξέσπασμα στο προφίλ της. Τα τελευταία 24ωρα, με επίκεντρο την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, η Τούνη βρέθηκε εμπλεκόμενη γιατί κατηγορήθηκε ο Δημήτρης Φιντιρίκος πως διέρρευσε αυτό το βίντεο και κλήθηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πάντοτε σύμφωνα με όσα η Τούνη γνωρίζει και υποστηρίζει.

Η Ιωάννα Τούνη, που από το Σάββατο ως τη Δευτέρα επέλεξε να μείνει σιωπηλή και ταξίδεψε στην Αθήνα για να βρει καινούργιο δικηγόρο που θα τρέξει την υπόθεση του βίντεο, καθώς είχε μείνει στάσιμη, άκουσε να την κατηγορούν πως τα έχει βρει εξωδικαστικά, πως πήρε χρήματα και πως συγκαλύπτει αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού γιατί έχει συναναστροφές μαζί τους.

Απαντώντας σε όλα αυτά, η Τούνη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει για την ίδια κάποιος άλλος ένοχος πέραν του Μ.Κ. και εξήγησε πως δεν ευθύνεται η ίδια που η ιστορία με το sex video ήρθε πάλι στο προσκήνιο. Άλλοι είναι αυτοί που το έβαλαν στη συζήτηση. Και η Τούνη τόνισε πως δεν την έχουν αφήσει να το ξεχάσει, αφού στέλνουν διαρκώς στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αυτό το βίντεο άσχετοι στα social media. Τέλος, η Τούνη απευθύνθηκε σε αυτόν που κατηγορεί και του ζήτησε να μάθει ποιος φίλος του τραβάει το βίντεο την ώρα που κάνουν σεξ, ενώ εκείνη είναι σε μη νηφάλια κατάσταση.

Όσα είπε η Τούνη στα stories της

«Δεν ανεβάζω στόρι τα τελευταία 24ωρα, μου έχετε στείλει πολλοί πού είμαι χαμένη. Είμαι καλά, όχι όμως στην καλύτερη κατάσταση. Σήμερα έτρεχα όλη μέρα σε δικηγόρους για την υπόθεσή μου, γιατί αλλάζω δικηγόρο για τρίτη φορά και να του πω ξανά από την αρχή την ιστορία, να βγάλουμε πορίσματα, να δούμε τι πήγε λάθος στην υπόθεση, να δούμε γιατί δεν έχει γίνει τίποτα που θα βοηθήσει να εξελιχθεί δικαστικά όλο αυτό.

Προχθές, βρήκα το θάρρος να κατονομάσω για πρώτη φορά. Ο Μ. Κ. είναι ο άνθρωπος που με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου, το οποίο φαίνεται ο ίδιος ξεκάθαρα να γνωρίζει, την ώρα που τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, κάνει γκριμάτσες και κοροϊδεύει.

Όλα αυτά τα χρόνια με κράτησε ο φόβος. Ξεκάθαρα. Γιατί με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που με δείχνουν λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, η πρώτη αντίδραση που πήρα από το πανελλήνιο ήταν “η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο range rover”. Φοβόμουν ότι ο δράστης θα βγει θύμα, όπως κι έγινε. Με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση. Πέντε χρόνια υπέφερα πραγματικά κι εγώ, κι η μητέρα μου κι όλοι οι άνθρωποι του κύκλου μου που με αγαπάνε και γνωρίζουν το περιστατικό, γιατί στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ γνωστό το ποιος το έχει κάνει. Όλος ο κόσμος φοβάται γιατί μπορεί να βρεθεί υπόλογος.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, εγώ τότε ήμουν άγνωστη, δεν είχα χρήματα και δεν ήμουν σε θέση να τον αντιμετωπίσω. Τώρα θα το κάνω. Είμαι μια κοπέλα που πουλάει και το πληρώνω και συνεχίζω να το πληρώνω. Μέχρι τώρα πίστευα ότι ο θυμός προκύπτει επειδή είμαι διάσημη. Όσο διάσημος είναι κανείς στην Ελλάδα. Φταίω εγώ, γιατί ενώ εκτέθηκα στο πανελλήνιο ως η εθνική πορνοστάρ – δεν ξέρω πώς να το θέσω που να μην ακούγεται χειρότερο – δε μπόρεσα να αμυνθώ.

Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το όνομα μου για να φανεί. Ο εύκολος στόχος είναι πάντα η Τούνη. Πολλοί με ρώτησαν τι με έπιασε και έφερα το θέμα για το βίντεο στη δημοσιότητα. Δεν το έφερα εγώ. Ο Πριγκιπάκος ανέβασε ένα κείμενο που έγραψε μόνος του στο οποίο αναφέρει το ονοματεπώνυμό μου και πήρε repost γιατί αναφέρει spicy πράγματα που άλλα αληθεύουν και άλλα όχι. Αυτό που ανέφερε για μένα, που κατονόμασε έναν άνθρωπο που έβγαλε το δικό μου βίντεο, είπα ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσω.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άσχετος με μένα. Δε συγκαλύπτω τίποτα, δε γνωρίζω τίποτα. Εγώ ήμουν στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά. Δε θυμήθηκα λοιπόν προχθές το βίντεο. Είναι κάτι που έχω προσπαθήσει να το ξεχάσω και μου το θυμίζετε εσείς συνέχεια γιατί στέλνετε στο αγόρι μου το βίντεο, τη συνουσία με τον Κατμερτζόγλου. Είναι ένα βίντεο που υπάρχει ακόμα και τώρα σε πορνοσάιτ και δε μπορώ να κατεβάσω με τίποτα εδώ και χρόνια. Ο Κατμερτζόγλου μπορεί να βγαίνει όσο θέλει και να λέει ότι δεν έχει καμία σχέση

Μ. Κ. λοιπόν, που το παίζεις θύμα και βγαίνεις σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα με τους δικηγόρους σου και δίνετε δελτία για το πόσο άσχημα περνάς και σε πόσο δεινή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεσαι από…προχθές, με μένα που αποφάσισα να δημοσιοποιήσω το όνομα σου και αποποιείσαι κάθε ευθύνης για τη διαρροή του βίντεο και λες ότι δεν έχεις καμία ιδέα…

Μπορείς να μας εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ ποιος είναι αυτός – ο φίλος σου προφανώς – που τραβάει το βίντεο, τον οποίο εσύ κοιτάς, του κάνεις νοήματα, χειρονομίες και κοροϊδεύεις την κοπέλα που απόλυτα μη νηφάλια, βρίσκεται σε τόσο ξεφτιλιστική κατάσταση για να σπας εσύ πλάκα με τους κολλητούς σου και όλη την Ελλάδα; Εξήγησέ μας».