Ο Άκης Πετρετζίκης εκτός από ικανός σεφ, επιχειρηματίας και παρουσιαστής είναι και γνωστό… «τρολ». Ο 38χρονος συνηθίζει να απαντάει χιουμοριστικά στα social media στα σχόλια των ακόλουθών του, με αποτέλεσμα να μας έχει συνηθίσει σε αστείες απαντήσεις αλλά και αναρτήσεις.

Αυτήν την φορά, ο πρώτος Έλληνας MasterChef απάντησε στο τρολάρισμα, με τρολάρισμα, καθώς έκανε πράξη αυτό για το οποίον τον χλεύασε η σελίδα «Hysteria_gr».

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, το γνωστό χιουμοριστικό προφίλ στο Instagram έγραψε «Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο;» με αφορμή την εορταστική περίοδο η οποία πλησιάζει. Μάλιστα, η λεζάντα έγραφε και: «Άκη ελπίζω να μην έχεις τέτοια σχέδια».

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πολύ γρήγορα δεκάδες χιλιάδες likes και έγινε viral, με πολλούς χρήστες να την αναδημοσιεύουν.

Από ό,τι φαίνεται όμως, ο ταλαντούχος μάγειρας είδε την viral δημοσίευση και μάλιστα σχολίασε «stay tuned» (σ.σ. =«μείνετε συντονισμένοι»).

Ύστερα, έκανε το αδιανόητο: έφτιαξε ακριβώς την συνταγή που στο Hysteria σκέφτηκαν για πλάκα: μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… ? Μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα! ? ?» έγραψε ο μπαμπάς δύο παιδιών και άφησε άφωνους τους ακόλουθούς τους που τον χαρακτήρισαν «το τέλειο τρολ».

Η συνταγή έκανε «πάταγο» στο Instagram και έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα σχεδόν 40.000 likes.