Ο ηθοποιός, Τζιν Χάκμαν, που έχει αφήσει το στίγμα του στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (09/03), έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στα 93 του χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του τον Ιανουάριο, απαθανατίστηκε φανερά αλλαγμένος από τα σημάδια του χρόνου, σε ένα τοπικό Wendy’s, όπου παρήγγειλε γεύμα στο drive-through. Ο απομονωμένος και συνταξιούχος σταρ του Χόλιγουντ δεν εμφανίζεται πλέον δημόσια.

Τι κάνει σήμερα ο 93χρονος Τζιν Χάκμαν

Ο Γιουτζίν Αλέν Χάκμαν, γνωστός απλά ως Τζιν Χάκμαν γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1930 και δεν είχε ανακαλύψει τον κόσμο του κινηματογράφου μέχρι τα 30 του χρόνια. Απέσπασε δύο Όσκαρ για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Ο άνθρωπος από τη Γαλλία» και «Οι ασυγχώρητοι», ενώ είχε ακόμα τρεις υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματίδιο. Η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η κωμωδία «Όλοι οι άνθρωποι του δημάρχου» (2004).

Πλέον, έχοντας ασχοληθεί και με τη Λογοτεχνία, ζει στο σπίτι του, στο Νέο Μεξικό, του αρέσει να κάνει ποδήλατο καθημερινά και να βλέπει τους φίλους του. Συνολικά έχει εκδώσει πέντε μυθιστορήματα, με πιο πρόσφατο το «Pursuit» (2013).

Photo credits: Getty Images