Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το θρίλερ με τις πτήσεις της Emirates που επέστρεψαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η μία, προς το Ντουμπάι, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να απογειωθεί, και η δεύτερη, προς Νέα Υόρκη, ενώ είχε ήδη απογειωθεί και ξεκινήσει για κάμποση ώρα το ταξίδι της.

Ο 35χρονος που έγινε η αιτία για να προσγειωθούν οι πτήσεις και να μη γίνουν χθες, είναι Τούρκος υπήκοος που μένει μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Έχει λάβει προσωρινή άδεια παραμονής μέχρι το 2025, που μάλιστα εκδόθηκε στις 14 Απριλίου και επικυρώθηκε η απόφαση την 1η Ιουνίου. Είναι δηλαδή καθόλα νόμιμος στην Ελλάδα.

Για το ταξίδι του στην Αμερική έχει κάνει αίτηση να του δοθεί βίζα και αναμένεται να του παραδοθεί στο επόμενο 10ήμερο. 

Αυτό του το ταξίδι ήταν και η αιτία για να δώσει εντολή η CIA στις δύο πτήσεις της Emirates να μην γίνουν, με τον συγκάτοικό του να είναι αυτός που τον «κάρφωσε» στις Αρχές, ενημερώνοντας πως πρόκειται να προβεί σε τρομοκρατική ενέργεια. Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον εντόπισε, τον πέρασε από ανάκριση και δεν προέκυψε κάτι το μεμπτό εις βάρος του. Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για προσωπική διαφορά ανάμεσα στον 35χρονο και τον συγκάτοικο του, που οδήγησε σε αυτή την ψευδή καταγγελία.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ο John Fetterman υπέρ της ελληνοαμερικανικής κοινότητας: «Η Τουρκία να μετατρέψει την Αγία Σοφιά ξανά σε μουσείο»

Το κατάφερε κι αυτό ο Donald Trump: Έστρεψε εναντίον του τον Rupert Murdoch

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: Οι Έλληνες «αγαπάνε» ξανά την Ευρώπη – Δεν βλέπουν με καλό μάτι τη Γερμανία