Από το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία, με κορωνοϊό. Ο ηθοποιός είχε κάνει το εμβόλιο τον περασμένο Μάιο, ωστόσο πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο με πεσμένα τα επίπεδα οξυγόνου του στο αίμα. Κι ενώ οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, τα δεδομένα κάπως άλλαξαν σήμερα.

https://www.intronews.gr/7452-2-gripi-kai-koronoios-anisychia-ton-eidikon-gia-taftochroni-nosisi

Ο Γιάννης Αϊβάζης χρειάζεται οξυγόνο πολλές φορές, όμως δεν είναι ακόμη στη φάση της διασωλήνωσης. Ο Κώστας Φραγκολιάς που διατηρεί μια ιδιαίτερη φιλία με τον ηθοποιό, μίλησε και αυτός στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, δηλώνοντας πως «είναι λίγο σοβαρά τα πράγματα». Συγκεκριμένα είπε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».

Η σύζυγος του, Μαρία Κορινθίου, έκανε νωρίτερα ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη. Ξεκαθάρισε, επίσης, πως είναι καλά και πως αντιμετωπίζει ήπια πνευμονία.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Σας ευχαριστούμε όλους!
Είστε πολλοί…….και άνθρωποι που δεν το περίμενα…… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω.
Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…….
Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανύμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.
Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει.
Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα.