Η Alexandria Ocasio-Cortez έχει μια ειλικρίνεια που την κάνει αγαπητή στον κόσμο, κι αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η ίδια δεν κρύβεται πίσω απ΄το δάχτυλό της. Έχει κάνει γνωστό το σκληρό παρελθόν της, έχει παλέψει για τη θέση της στο Κογκρέσο, αλλά το να είσαι Αμερικανίδα πολιτικός με αριστερές θέσεις, από μόνο του δεν είναι ένα εύκολο έργο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια στον δημοσιογράφο, που την ρώτησε αν αισθάνεται ότι η ζωή της κινδυνεύει, απάντησε πως από τότε που εξελέγη στο Κογκρέσο βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση φόβου για τη ζωή της.

«Απολύτως. Αισθάνομαι ότι η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο από τη στιγμή που κέρδισα τις προκριματικές εκλογές το 2018. Και αυτό εντάθηκε ιδιαίτερα όταν μπήκα για πρώτη φορά στο Κογκρέσο το 2019».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc)

Επιπροσθέτως είπε πως «αυτό σημαίνει ότι όταν ξυπνάω το πρωί, διστάζω να βγάλω βόλτα τον σκύλο μου. Σημαίνει ότι όταν γυρίζω σπίτι, πρέπει να ζητήσω από τον αρραβωνιαστικό μου να βγει εκεί που είναι το αυτοκίνητό μου για να με συνοδεύσει μόνο από το αυτοκίνητό μου μέχρι την εξώπορτά μου. Σημαίνει ότι υπάρχει απλά μια γενική διάθεση όπου αισθάνεσαι σαν να υπάρχει σχεδόν ένας στατικός ηλεκτρισμός γύρω σου. Και απλά κοιτάς πάντα γύρω σου, το κεφάλι σου είναι σε μια περιστροφή, πηγαίνοντας σε ένα εστιατόριο, περπατώντας στο δρόμο».

Διαβάστε ακόμη: Πτήσεις Emirates: Ποιος είναι ο 35χρονος που χαρακτηρίστηκε «φανατικός ισλαμιστής» και για χάρη του προκλήθηκε το θρίλερ στο Ελ. Βεζινέλος

Ο δημοσιογράφος σε άλλο σημείο της συνέντευξης ρώτησε την Αμερικανίδα πολιτικό αν συμφωνεί με το ότι «ο κόσμος θέλει και τα δύο κόμματα, Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, να απομακρυνθούν από τα πολιτικά άκρα».

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα μπορεί να λένε ναι, αλλά είναι σημαντικό για εμάς να εμβαθύνουμε στην ουσία του τι πραγματικά σημαίνει αυτό. Δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο ακραία με τον τρόπο που η Marjorie Taylor Greene από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών είναι ακραία», απάντησε.