Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες. Η Heidi Klum παραμένει το ίδιο νέα και εκθαμβωτική στα 48 της. Είναι ένα τρανό παράδειγμα ότι τα χρόνια δεν παίζουν κανένα ρόλο. Διατηρεί το κορμί και την σιλουέτα που είχε πριν 20+ χρόνια, όταν όργωνε τις πασαρέλες της μόδας, και δεν διστάζει να μας το αποδεικνύει με την κάθε ευκαιρία.

Την έχουμε δει να ποζάρει topless στην παραλία, πράγμα που μπορεί να μην μας έκανε και τόσο εντύπωση, αλλά πρόσφατα ανάρτησε στο Instagram μια ακόμα πιο αποκαλυπτική φωτογραφία. Πόζαρε χωρίς ρούχα καλύπτοντας με τα χέρια της το στήθος της, ενώ είναι ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα – καναπέ. Το στιγμιότυπο βέβαια τραβήχτηκε από τον σύζυγό της, Tom Kaulitz – εκείνος ο κιθαρίστας από το emo συγκρότημα «Tokio Hotel»-, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2019.

Ο Kaulitz έχει ξαναφωτογραφήσει την Klum ενώ δεν φοράει τίποτα περισσότερο από ένα string μπικίνι. Τα στιγμιότυπα έχει δημοσιεύσει η ίδια στο Instagram, και την βλέπουμε στην είσοδο μιας γυάλινης συρόμενης πόρτας με την πλάτη της στραμμένη προς την κάμερα και με το πρόσωπό της να κοιτάει προς τον ωκεανό. Πάλι τα χέρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην «συγκάλυψη». Ποιος να της πει τι;