Ακόμα μια σταρ του Χόλιγουντ που επισκέπτεται το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Η Ντέμι Μουρ δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, και να τα διαφημίζει απλόχερα παγκοσμίως. Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε στιγμές της ηθοποιού μαζί με την 32χρονη κόρη της Rumer και μια φίλη τους, σε πολυτελή καμπάνα στην Ψαρρού.

Απολάμβαναν τον ήλιο, την θάλασσα και το ελληνικό καλοκαίρι, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι. Το μαγιό της Rumer πάντως μπορεί να πει κανείς ότι έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η μητέρα της μάγεψε με το αψεγάδιαστο σώμα της που δεν έχει τίποτα λιγότερο από αυτό μια εικοσάρας. Το hairstyling που επέλεξε δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Τα κοτσιδάκια είναι από τις κορυφαίες τάσεις που ακολουθεί και της δίνει έξτρα φρεσκάδα.

Η Ντέμι Μουρ ήρθε για διακοπές στην χώρα μας με αφορμή την βάπτιση του τρίτου παιδιού της οικογένειας του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου. Νονά ήταν η ίδια και το βάφτισαν στην Κρήτη. Η Μουρ έχει κάνει μικρό tour στα ελληνικά νησιά, αφού πριν από την Μύκονο είχε επισκεφτεί και την Σαντορίνη. Φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ, ποζάροντας με μπικίνι στον καθρέφτη του ξενοδοχείου, όπου διαμένει, ενώ στην λεζάντα γράφει: «Ετοιμάζομαι για ακόμα μια μέρα στον παράδεισο».