Όπως είχε γίνει γνωστό, τα εμπορικά καταστήματα θα παρέμεναν ανοιχτά σήμερα 6/11. Ωστόσο, η κακοκαιρία EVA φέρνει αλλαγές στον προγραμματισμό αυτό, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε όλη την Επικράτεια σήμερα εξαιτίας των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένονται να εκδηλωθούν από την επέλαση της κακοκαιρίας και αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να εκδηλωθούν έφεραν και την απόφαση τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της εβδομάδας με τροπολογία του ΥΠΑΝ έδωσε την έκτακτη δυνατότητα λειτουργίας των καταστημάτων μέσα στο Νοέμβριο, παρά την κατάργηση των 15νθήμερων ενδιάμεσων εκπτώσεων, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, που δημιούργησε ενστάσεις ακόμη και από τους εμπόρους.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία «EVA»: Όσα πρέπει να προσέχουμε τα επόμενα 24ωρα της επιδείνωσης του καιρού | intronews.gr