Επιζών της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας απαθανάτισε το φλεγόμενο βαγόνι λίγα λεπτά αφότου κατάφερε να σωθεί.

Ο διασωθείς μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε. Ο άνδρας βγήκε από το 5ο βαγόνι, από ένα σπασμένο τζάμι, και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Αυτό που είδε πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Συντρίμμια παντού, άμορφες μάζες και άνθρωποι σε πανικό. Άλλοι τραυματισμένοι, άλλοι σοκαρισμένοι και δυστυχώς αρκετοί δίχως τις αισθήσεις τους.

Στο βίντεο ακούγεται ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δε ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την πυροσβεστική.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε αρχικά.

«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω», συμπλήρωσε.

«Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ», κατέληξε ο διασωθείς του τραγικού δυστυχήματος.