Για πολλά έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς τα κουνάβια, αλλά ποτέ δεν φαντάζονταν ότι κάποιος θα τα έβαζε στο στόχαστρο επειδή γίνονται αιτία να χαθούν ώρες διδασκαλίας. Αυτό συμβαίνει σε σχολείο στην Αχαΐα, όπου έχουν κάνει… κατάληψη με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσοσμία.

Σύμφωνα με καταγγελίες των γονέων του δημοτικού σχολείο Λακκόπετρας, τα κουνάβια έχουν τρυπώσει στην οροφή του κτιρίου και μάλιστα μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, ο πληθυσμός που βρήκε εκεί καταφύγιο, αυξήθηκε, Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη δυσοσμία σε ένα σχολείο που ούτως ή άλλως έχει σοβαρά κτιριακά προβλήματα.

Ο υποδιευθυντής, Βαγγέλης Αγγελόπουλος, δήλωσε στην κάμερα του OPEN: «Το σχολείο μας βρίσκεται στην Περιφέρεια της Αχαΐας και είναι ένα σχολείο με πολλά προβλήματα στις υποδομές του. Τα κουνάβια έκαναν πάλι έντονη την παρουσία τους μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις όπου για άλλη μια φορά παρατηρήσαμε, εκτός από τη δυσοσμία, υγρά στις αίθουσες. Στη χρονιά που μας πέρασε, περιττώματα, αίμα και ούρα βρέθηκαν και περιορίστηκαν μόνο σε γραφείο. Εισέρχονται από το εσωτερικό της σκεπής που είναι ξύλινο και πεπαλαιωμένο, μέσα ζουν και υπάρχουν αυτά τα ζώα τώρα, τις κινήσεις τους τις ακούμε».

Τέλος, γνωστοποίησε πως χθες (30/10) δύο τμήματα, ένα του δημοτικού και ένα του νηπιαγωγείου, δεν έκαναν μάθημα λόγω της δυσοσμίας.