Κατηγορηματικά αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται σε ό,τι αφορά στο επεισόδιο με πυροβολισμούς που έγινε σε μπαρ του Βόλου ο ιδιοκτήτης του, Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πρώην μπασκετμπολίστα του Άρη και νυν επιχειρηματία «όλα ξεκίνησαν μετά από έναν διαπληκτισμό των δύο δραστών, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια μέθης εντός του κέντρου διασκέδασης στο οποίο απασχολείται ο κ. Λιαδέλης. Συνελήφθησαν όλοι ωστόσο ο κ. Λιαδέλης δεν γνώριζε κανέναν από αυτούς».

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Ιωάννης Καραγκιόζος, μιλώντας στο MEGA «πέρασαν μπροστά από το μαγαζί πυροβολώντας. Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του, αρνούνται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και συνεργάζοται με τις αρχές.

Διερευνάται, σε ό, τι αφορά τους έξι τους οποίους εγώ εκπροσωπώ, το ενδεχόμενο τελέσεως της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ένας πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ευθείες βολές. Το γεγονός ότι ήταν κρότου λάμψης το περίστροφο δε σημαίνει ότι εκείνη την ώρα, όταν βλέπεις έναν να σε πυροβολεί, έχεις την αντίληψη ότι το περίστροφο είναι αληθινό ή ψεύτικο».