Όσο κολλημένος με το μπάσκετ ήταν (και παραμένει) ο Μάτζικ Τζόσον, άλλο τόσο κολλημένος με την Ελλάδα δείχνει στα social media. Ο Αμερικανός, ο οποίος κάνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά διακοπές στη χώρα μας, δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίας και να εκθειάζει όσα μέρη επισκέπτεται.

Αφού αποθέωσε τον Ισθμό της Κορίνθου και το Nammos κατά την επίσκεψή του στη Μύκονο, συνέχισε με εικόνες και εμπειρίες από Σαντορίνη και Κεφαλονιά.

«Η Σαντορίνη είναι πανέμορφη! Περάσαμε μια υπέροχη μέρα και απολαύσαμε ένα απίστευτο δείπνο στο Beefbar στο ξενοδοχείο Andronis Arcadia, ένα από τα κορυφαία steakhouses στον κόσμο!», έγραψε ο Μάτζικ στο Twitter και στη συνέχεια πόσταρε και την έκπληξη που έκανε στη σύζυγό του.

«Σήμερα έκανα έκπληξη στην πανέμορφη γυναίκα μου Cookie και στις φίλες της Gina, Lita και Tamiko με μια φωτογράφιση με τα περίφημα Flying Dresses Santorini! Η σύζυγός μου Cookie είναι απολύτως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ με το χρυσό ιπτάμενο φόρεμά της!».

Σειρά πήρε μετά η Κεφαλονιά όπου ο Μάτζικ Τζόνσον επισκέφθηκε τον Μύρτο και βέβαια έμεινε… κάγκελο με την ομορφιά του.

«Σήμερα το πρωί έβαλα το τζετ σκι μου για λίγες ώρες στον κόλπο του Μύρτου στο νησί της Κεφαλονιάς, στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να βρίσκομαι στο νερό και να βλέπω όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα», έγραψε στο Twitter.

Κι έκλεισε τη σειρά αναρτήσεων με την ειδικά βραδιά με άρωμα αρχαίας Ελλάδας που δοργανώθηκε στο γιοτ του και όπως παραδέχθηκε, διασκέδασε ιδιαιτέρως…

«Το πλήρωμα του Phoenix 2 οργάνωσε απόψε στο γιοτ ένα υπερθέαμα με Έλληνες θεούς και θεές! Διασκεδάσαμε τόσο πολύ με το ντύσιμο και τον χορό και η σεφ Ντέιζι ετοίμασε ένα εξαιρετικό μενού για να το απολαύσουμε! Τι όμορφο ηλιοβασίλεμα απόψε στην Ελλάδα»