Η Μαρία Καρρά, η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχοντας πολλές επιλογές για την τοποθεσία που μπορούσε να μείνει, λόγω των ακινήτων που διέθετε ο γνωστός δημοσιογράφος σύζυγός της, αποφάσισε τελικά να ζήσει στο Μαϊάμι.

Εκεί ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, κατόπιν δικής της επιθυμίας. Είναι το σπίτι που της αρέσει περισσότερο από όλα κι έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως μόνιμη κατοικία και να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι, μακριά από όλους και από όλα και αφού βέβαια λάβει το μερίδιό της από την τεράστια περιουσία του συζύγου της. Η 45χρονη Μαρία Καρρά θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγο, Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Η Μαρία Καρρά είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Τράγκα. Ο αείμνηστος δημοσιογράφος είχε γοητευτεί πάρα πολύ από τη Μαρία Καρρά και ήταν μαζί για 22 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, από την οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη που είχε συντάξει στο Μονακό, η Μαρία Καρρά παίρνει το 35%.

Η τελευταία εξέλιξη είναι πως η χήρα του Τράγκα είναι ξανά ερωτευμένη και έτοιμη να ξεκινήσει μία καινούρια ζωή και παντρεύεται 40άρη που μένει στις ΗΠΑ…