Μεταμεσονύχτια έφοδο πραγματοποίησαν χθες τη νύχτα οι αστυνομικές αρχές σε ιδιωτική βίλα στο βόρειο τμήμα της Μυκόνου.

Η εν λόγω βίλα ήταν μισθωμένη και φιλοξενούσε ιδιωτικό πάρτι στο οποίο συμμετείχαν περίπου 300 άτομα. Η αστυνομία είχε δεχτεί καταγγελία για ηχορύπανση αλλά και πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε έφοδο χθες τη νύχτα, παρουσία του εισαγγελέα Εφετών.

Οι Αρχές σύμφωνα με το MEGA, συνέλαβαν πέντε άτομα για κατοχή και χρήση ναρκωτικών αλλά και διατάραξη κοινής ησυχίας. Βέβαια εκτός από τις συλλήψεις έγιναν και προσαγωγές θαμώνων.

Η αστυνομία είχε πληροφορία ότι στο συγκεκριμένο πάρτι θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών, ενώ λεπτομέρειες δίνονταν μέσω Instagram από τον διοργανωτή.

Μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι έγινε γνωστή η τοποθεσία με τις συνταραγμένες της βίλας από τον διοργανωτή μέσω των social media, με την ΕΛ.ΑΣ. να αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Μείωσαν την ένταση της μουσικής όταν κατάλαβαν τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στον ΑΝΤ1 «όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία μας στο σημείο, η ένταση του ήχου μειώθηκε αισθητά ενώ διαπιστώσαμε ότι υπήρξε κινητικότητα ανάμεσα σε θαμώνες και υπαλλήλους».

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο πάρτι βρίσκονταν 300 καλεσμένοι. Ερεύνησαν τους χώρους και εντόπισαν τον διοργανωτή, επτά εργαζομένους και την προσωρινά υπεύθυνη της βίλας

Εντοπίστηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ενώ στο δωμάτιο του διοργανωτή  βρέθηκαν 5.000 ευρώ και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών για τα παράνομα πάρτι αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα με αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες και άλλα μέρη της Ελλάδας να κατακλύζουν το νησί για τον σκοπό αυτό.