Στα ζευγάρια κοινών θνητών θα συναντήσεις αρκετές περιπτώσεις όπου ο άντρας έχει κανονίσει να πάει για μπύρα με τους φίλους του και με έναν παράξενο τρόπο, παίρνει τηλέφωνο να το ακυρώσει γιατί ένα άγριο βλέμμα της γυναίκας του έπεσε πάνω του σαν αστραπόβροντο. Θα συναντήσεις αρκετές περιπτώσεις που μια γυναίκα ετοιμάζεται για μπαρότσαρκα με τις φίλες και ο άντρας της την τυλίγει με κουβέρτα και sleeping bag για να μη φανεί ούτε αστράγαλος στον κόσμο.

Σε πιο διάσημα ζευγάρια όμως, που ο τραπεζικός λογαριασμός και η δόξα είναι στα ύψιστα επίπεδα, τέτοιες διαμάχες έχουν διαφορετικό διακύβευμα.

Τρανό παράδειγμα ο κακόμοιρος ο Άστον Κούτσερ που σε μια αυθόρμητη κίνηση, ακούγοντας το παιδί μέσα του, είπε να πάει να αγοράσει μια θέση στην επόμενη πτήση της Virgin Galactics, την εταιρεία του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Δεν είχε κάνει όμως σωστή εκτίμηση της κατάστασης, γιατί την ώρα που πατούσε το «προσθήκη στο καλάθι», πίσω του ήταν η Μίλα Κούνις και ετοιμαζόταν να φωνάξει ωσάν άλλος Γκάνταλφ «YOU SHALL NOT FLY TO SPACE».

Προφανώς και δεν έγινε έτσι, αλλά αν κρίνουμε από τον τρόπο που το περιέγραψε ο Κούτσερ σε συνέντευξή του, σίγουρα έπεσε κρεβατομουρμούρα ή λίγος βούρδουλας για την κίνηση του. «Είχα εξαγοράσει τη θέση από παλιά. Όμως όταν παντρεύτηκα και κάναμε παιδιά με τη Μίλα, μου εξήγησε ότι δεν είναι και η πιο σοφή κίνηση για την οικογένεια, οπότε πούλησα το εισιτήριο μου ξανά στη Virgin Galactics. Υποτίθεται ότι θα ήμουν στην επόμενη πτήση. Θα είμαι όμως σε κάποια από τις επόμενες. Κάποια στιγμή θα πάω στο διάστημα».

Άστο Άστον φίλε μας. Κούνις που σε κούναγε! Καλύτερ να υποκριθείς ότι φοβάσαι κι ότι είναι δική σου απόφαση, όπως ο Φιλ Ντάνφι στο Modern Family.

*Φωτογραφία: Getty Images