Με ποινή κάθειρξης 10 ετών και 3 μηνών για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοκατοχής τιμωρήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο 35χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι, Βασίλης Γοργολίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε εισβάλλει στο πάρκινγκ του Εφετείου της Αθήνας έχοντας στο αυτοκίνητό του 1,2 εκατ. ευρώ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Το δικαστηριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και του έδωσε αναστολή μέχρι την έφεση.

Νωρίτερα στην πρότασή της στο δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας είχε πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, όπως κατηγορείται

Κατα την απολογία του ο 35χρονος υποστήριξε πως έκανε μια λάθος ζωή από το 2012 εργαζόμενος ως συνοδός ανδρών σε ερωτικά ραντεβού και κάνοντας χρήση ναρκωτικών.

Τωρα όμως όπως υποστηρίζει ότι έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του άρχισε να παίρνει για να μπορεί να αντεπεξέρχεται στα ερωτικά ραντεβού που έκανε με άνδρες ώστε να βγάζει χρήματα.

«Έφτασα στο τέρμα. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω», είπε ο κατηγορούμενος, οποίος είναι και πατέρας δυο παιδιών.

Πρόεδρος: Τόσα χρήματα, 1,5 εκατομμύριο ευρώ πως βρέθηκαν;

Μάρτυρας: Από τα ερωτικά ραντεβού. Το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά.

Πρόεδρος: Και πως αφυπνιστήκατε και είπατε να βάλετε τέλος;

Μάρτυρας: Το 2012 η οικογένειά μου έπαθε μια οικονομική καταστροφή. Η εταιρεία του πατέρα μου έκλεισε. Εγώ τότε τραγουδούσα και έπαιζα ποδόσφαιρο. Είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Και μου είπε θα με βοηθήσει. Μου είπε να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης. Μετά γνώρισα έναν 50χρονο που ήθελε κάτι σαν σχέση. Ε… μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα.

Πρόεδρος: Τα χρήματα τι τα κάνατε;

Μάρτυρας: Από ένα σημείο κι έπειτα τα πετούσα. Τα έβαζα σε τσάντες, σε σακούλες, όπου έβρισκα.

Μάλιστα όπως είπε ο κατηγορούμενος οι άνδρες με τους οποίους συνευρίσκονταν πλήρωναν αδρά για να εξασφαλίσουν την εχεμύθειά του, καθώς ανάμεσά σε αυτούς ήταν και πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση.

Τέλος το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.