Αιγύπτιος ληστής επιτέθηκε σαν λυσσασμένο σκυλί, σε 28χρονο μοντέλο που είχε δηλώσει συμμετοχή σε γνωστό reality, τη δάγκωσε στο χέρι και της άρπαξε το κινητό!

Ένα απίστευτο σκηνικό, σημειώθηκε χθες στις 23:30 στο κέντρο της Αθήνας. Η νεαρή βάδιζε αμέριμνη επί της οδού Δηληγιάννη και επέστρεφε στο σπίτι της όταν ξαφνικά, είδε να την πλησιάζει ένας περίεργος άνδρας, με απειλητικές διαθέσεις.

Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, τον είδε να ορμά καταπάνω της και να προσπαθεί να της αρπάξει το κινητό. Με όση δύναμη είχε, προσπάθησε να το κρατήσει στα χέρια της, όμως ο αλλοδαπός ληστής ήταν αποφασισμένος να πάρει με κάθε τρόπο τη λεία του.

Έτσι, άνοιξε διάπλατα το στόμα του και σαν λυσσασμένο σκυλί της έδωσε μια γερή δαγκωνιά στο αριστερό μπράτσο. Το θύμα λύγισε από τον πόνο και ο δράστης της απόσπασε το iPhone 14pro και να άρχισε να τρέχει.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας όπου μετέβη για να καταγγείλει τη ληστεία, είπε ότι ο ληστής είναι 22-24 ετών, είχε συνεργό ο οποίος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου ηλικίας 16-17 ετών, ενώ δήλωσε με βεβαιότητα ότι και οι δύο ήταν Αιγύπτιοι.