Μπορεί να ταυτοποιήθηκε ο 56ος νεκρός του δυστυχήματος στα Τέμπη, όμως έχει μείνει μία οικογένεια που δεν έχει βρει κανένα ίχνος για το παιδί της. Οι γονείς έχουν δώσει δείγμα DNA, αλλά δεν έχει εντοπιστεί τίποτα από την κόρη τους, την 23χρονη Εριέττα.

Οι νεκροί του τρένου είναι συνολικά 57. Με την ταυτοποίηση του Σύρου μετανάστη που έγινε μέσω δείγματος DNA, οι ταυτοποιημένοι νεκροί του δυστυχήματος των Τεμπών ανέρχονται πλέον σε 56. Μένει η ταυτοποίηση της νεαρής φοιτήτριας Αρχιτεκτονικής.

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή, επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε η δουλειά της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και εξήγησε στο Open πώς: «Αν η 23χρονη βρέθηκε εκείνη τη στιγμή στο επίμαχο σημείο του βαγονιού, όπου η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμοί Κελσίου, θα μπορούσε να μη βρεθεί καν, να έχει γίνει σκόνη. Μην ξεχνάμε ότι στα αποτεφρωτήρια η αποτέφρωση των σωμάτων γίνεται στους 800 βαθμούς».