Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και οι υποψήφιοι σε όλη τη χώρα προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε να πείσουν τους πολίτες να τους εμπιστευθούν. Ένας υποψήφιος, στην Πτολεμαΐδα, κατάφερε να γίνει γνωστός σε όλη τη χώρα πολύ γρήγορα, καθώς το βίντεο που ανέβασε απευθυνόμενος στους πολίτες έγινε viral. Με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, πάντα σε πρώτο πλάνο, να δίνει ρεσιτάλ και να παίρνει οδηγίες για το τι θα πει…

«Ούτε ο ίδιος κατάλαβα τι είπα» αναφέρει ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος ξεκινά να μιλά για τους συγγενείς και το σόι του όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης τον διακόπτει. Του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα λέει από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Γιάννη Κωνσταντινίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζέπελιν!!!!»