Σε ένα κήρυγμα μίσους, σε μια αν μη τι άλλο εμετική ανάρτηση, λίγες ώρες μετά το ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου, προχώρησε ο επικεφαλής του κόμματος Νίκη, Δημήτρης Νατσιός, ζητώντας «εκκαθαρίσεις».

Ο Νατσιός δεν διστάζει, μάλιστα, να εμπλέξει στο παραλήρημά του για το «ψευτορωμαίικο» κράτος και τον Φώτη Κόντογλου παραθέτοντας απόσπασμα από έργο του αδιαφορώντας τελείως για το γεγονός ότι έχουν πεθάνει 78 άνθρωποι και εκατοντάδες άλλοι είναι αγνοούμενοι μετά το ναυάγιο στην Πύλο.

https://twitter.com/dimitrisnatsios/status/1669253252884361216

Ο επικεφαλής των… χριστιανοταλιμπάν της Νίκης, κ. Νατσιός, έγραψε:

«Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο,καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: «Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.» #ΝΙΚΗ

Ντράπηκε και η ντροπή…