Κακό χαμό έχει προκαλέσει ερμηνεύτρια που τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Αγγλίας, πριν την έναρξη αγώνα με την Ιταλία. Η απόπειρα δεν πήγε και πολύ καλά όμως. Η Ιταλίδα με το όνομα, Ellynora, δυσκολεύτηκε αρκετά στην ερμηνεία της, καθώς έχασε την εναρκτήρια νότα, κάτι που της προκάλεσε φανερή σύγχυση.

Η ίδια απολογήθηκε στη συνέχεια στο Twitter, εξηγώντας τα προβλήματα που είχε με το ακουστικό της. Ουάου. Πρέπει να είναι η χειρότερη εκτέλεση του εθνικού ύμνου που έχω παρακολουθήσει ποτέ», έγραψε ένας χρήστης στο κοινωνικό δίκτυο, ενώ άλλος είπε: «Δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου τον εθνικό ύμνο τόσο σφαγιασμένο».

Τι είπε η τραγουδίστρια

Η Ellynora ζήτησε συγγνώμη για την ερμηνεια της, αφού λόγω τεχνικών προβλημάτων «σκότωσε» το God Save The King στα προκριματικά του Euro.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς της Αγγλίας που ήταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν στην τηλεόραση, νιώθω ταπεινωμένη για ό,τι συνέβη και θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι δεν ήμουν ασεβής. Ήταν μεγάλη τιμή που μου ζητήθηκε να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», και συμπλήρωσε:

«Στο γήπεδο υπήρχε θέμα ήχου. Είχα προβάρει τον ύμνο δύο φορές την ημέρα πριν από τον αγώνα και στη συνέχεια το βράδυ τρεις φορές, αλλά όταν ήρθε η ώρα της πραγματικής εκτέλεσης είχα πρόβλημα με το ακουστικό μου. Είχα τη μουσική στο αυτί μου και μετά σταματούσε και άρχιζε ξανά και την άκουγα δύο φορές, οπότε αυτό σήμαινε ότι δεν ήμουν συγχρονισμένη, και ήταν δύσκολο για μένα να προλάβω».