Έχοντας πιάσει «ταβάνι» με σειρές και ταινίες, το Netflix επιθυμεί το άνοιγμα στον αθλητισμό. Η δημοφιλής πλατφόρμα επιθυμεί να επεκτείνει το ποδοσφαιρικό της περιεχόμενο, καθώς ετοιμάζει σειρά γύρω από ένα εκ των σπουδαιότερων ντέρμπι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, εκείνο ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν.

Οι «μάχες» μεταξύ «ερυθρολεύκων» και «ασπρόμαυρων» έχουν μείνει στην ιστορία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο σκληρές αντιπαλότητες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με αρκετά θύματα μάλιστα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων εξαιτίας επεισοδίων.

Όπως αναφέρεται το μόνο που μπορεί να θεωρείται σίγουρο είναι πως η σειρά θα αποτελείται από 5 επεισόδια, χωρίς να αποσαφηνίζεται αφενός αν θα εστιάζει κυρίως σε κάποια από τις δύο ομάδες και αφετέρου εάν θα ασχολείται με τα πεπραγμένα μέσα και γύρω από το γήπεδο ή θα αφορά μια γενικότερη προσέγγιση της αντιπαλότητας που μοιράζονται οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Οι άνθρωποι του Netflix βρέθηκαν στο Βελιγράδι στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ράικο Μίτιτς», στο οποίο και επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 1-0 προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν διαρρεύσει συγκεκριμένες πληροφορίες.