Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν μοιάζει με κανένα κορίτσι της ηλικίας της. Δεν τη νοιάζει η επαγγελματική της ανέλιξη, δεν έχει χρόνο για έρωτες, κοιμάται και ξυπνάει μόνο με τη σκέψη της Ελλάδας. Πρέπει να είναι η μόνη πολίτης της χώρας μας που έχει αναπτύξει έναν ιδιόμορφο «διάλογο» με τον Τζον Φ. Κένεντι και αναρωτιέται συνεχώς, «τι μπορώ να κάνω εγώ για τη χώρα μου;».

Αυτό το αγωνιώδες, υπαρξιακό ερώτημα πυροδοτεί κάθε της κίνηση. Θυσιάζοντας νιάτα, ομορφιά, φίλτρα στο Instagram, ιδρύει το δικό της κόμμα, την ΠΑΤΡΙΔΑ, έπειτα από πολλά υποσχόμενα «πρώτα ραντεβού» που αποδείχθηκαν καταστροφικά.

Η αλήθεια είναι πως μπαίνοντας στο site είχα κάποιες απορίες, διαβάζοντας το κεντρικό της μήνυμα.
«Προτεραιότητά μου ήταν πάντα η Ελλάδα, γι’ αυτό κι αγωνιζόμουν με την ελληνική σημαία από τα παιδικά μου χρόνια. Πλέον, νιώθω έτοιμη να παλέψω για την Ελλάδα και να της προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ. Γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας κι εμείς πρέπει να τον κερδίζουμε.»

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Μικρές απορίες ενός μηνύματος πολλαπλών αναγνώσεων

«Προτεραιότητά μου ήταν πάντα η Ελλάδα, γι’ αυτό κι αγωνιζόμουν με την ελληνική σημαία από τα παιδικά μου χρόνια». Δηλαδή; Ζητούσε από τη σημαία να παίξει τένις μαζί της; Έραβε από μόνη της την Ελληνική σημαία στο μπλουζάκι της;

«Πλέον, νιώθω έτοιμη να παλέψω για την Ελλάδα και να της προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ». Γιατί «Πλέον»; Τι συνέβη και τώρα «νιώθει έτοιμη»;

«Γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας κι εμείς πρέπει να τον κερδίζουμε». Πώς συνδέεται η καταληκτική πρόταση με τα παραπάνω;

Αναρωτιέμαι μήπως αυτό το θολό κεντρικό μήνυμα είναι δάκτυλος αντιπάλων -αν σας έρχεται στο μυαλό ένα καραφλό κεφάλι συμφωνούμε. Ωστόσο, δεν είμαι αρμόδιος να διεξάγω έρευνες. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προτείνω τους υποψηφίους εκείνους που θα φέρουν το όραμα της Αφροδίτης στη Βουλή.


Γιατί καλή είναι και η Εύη, αλλά εδώ χρειάζεται πανστρατιά. Πάμε!

Α’ Αθηνών

Ντάνος – Εκπρόσωπος Κόμματος

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Μια νίκη στην Α’ Αθηνών έχει πάντοτε τη συμβολική της αξία. Εκεί όπου οι πολιτικοί αντίπαλοι κατεβάζουν κουρασμένους και φθαρμένους υποψηφίους, ο Ντάνος μοιάζει με την απόλυτη πολιτική ονείρωξη κάθε γυναίκας ψηφοφόρου. Αγωνιστής, χριστιανός, με τα κομποσκοίνια του, τους σταυρούς – σαν μπερδεμένος μαθητευόμενος της νοηματικής γλώσσας, τη ματσίλα του, τη ντομπροσύνη του, θα δώσει την απαιτούμενη ορμή στην εκλογική μάχη. Ίσως στην ευφράδεια να έχουμε ένα θέμα, αλλά όσο θα βρίσκεται λίγο πίσω και πλάγια από την αρχηγό, τι να φοβηθεί κανείς;

(Προσοχή να υπάρχει πάντοτε νερό κοντά του!)

Α΄ Θεσσαλονίκης

Ορέστης Τσάνγκ – Ο Τεχνοκράτης

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Ναι, στην Αφροδίτη άρα και στο προσωποπαγές κόμμα της δεν αρέσουν εκείνοι που δεν φέρουν το ελληνικό κάλλος. Ωστόσο, όλα τα κόμματα χρειάζονται το «μούσι» τους. Έτσι, ο δημοφιλής, αεικίνητος, Ορέστης Τσανγκ μπορεί να φέρει κάποια έξτρα «ψηφαλάκια» από τους πολυάριθμους θαυμαστές του, οι οποίοι τον αποθέωναν στο Survivor. Ο Τσανγκ, βέβαια, μπορεί να εξελιχθεί σε asset για την Αφροδίτη, ανάλογο του Γιάνη για τον Τσίπρα, αφού μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις από το εξωτερικό. Και γυναίκες, συν τοις άλλοις…

Β’ Θεσσαλονίκης

Θανάσης Ευθυμιάδης – Ο Θεωρητικός

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλάει απευθείας στις καρδιές των λαϊκών ανθρώπων. Είτε χορεύοντας Πυρρίχιο στη βροχή, είτε διδάσκοντας τη σωστή στάση αφόδευσης, ο αγαπημένος ηθοποιός έχει τον δικό του τρόπο να εμπνέει. Η ποντιακή καταγωγή του θα δώσει ένα πουσάρισμα στη Β’ Θεσσαλονίκης, μετατρέποντάς την σε ένα από τα προπύργια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Β’ Αθηνών

Σταμάτης Γονίδης – Ο Καθοδηγητής

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Για τον νότιο τομέα, ο Σταμάτης Γονίδης φαντάζει μια πολύ ελκυστική υποψηφιότητα, καθώς πέραν του τομέα πολιτισμού, μπορεί να γράψει μουσική και στίχους, αλλά και να ερμηνεύσει τον ύμνο του κόμματος. Η βαθιά του σχέση με τον Θεό σίγουρα θα συναρπάζει το χριστεπώνυμο πλήθος, ενώ η φιλοσοφική συγκρότηση της σκέψης του μπορεί να συνεισφέρει στην ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματος.

Απολαύστε μια τζούρα σοφίας από έναν λαϊκό φιλόσοφο των καιρών μας…

Α’ Πειραιά

Γρηγόρης Πετράκος – Ο Αναθεωρητής

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Γέννημα – θρέμμα Πειραιώτης, ο Γρηγόρης Πετράκος δηλώνει τραγουδιστής χωρίς να υπάρχει κάποιο γνωστό του τραγούδι, ενώ βρίσκεται στα φώτα της επικαιρότητας για τις ιατρικές του τοποθετήσεις, χωρίς να είναι γιατρός. Ό, τι πρέπει δηλαδή για την ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης, ειδικά από τη στιγμή που το κόμμα στο οποίο άνηκε, το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι του Γιώργου Τράγκα δεν υπάρχει πια. Προορίζεται και για Τομεάρχης Υγείας.

Β΄ Πειραιά

Σπύρος Μαρτίκας – Ο Πρακτικός

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Survivor, μπαρουτοκαπνισμένος στα παράλια του Αγίου Δομίνικου, παρασημοφορημένος στην εκεί μάχη εναντίον των Τούρκων, ο φαρμακοποιός – επιχειρηματίας Σπύρος Μαρτίκας αποτελεί ιδανική επιλογή για τη Β’ Πειραιά. Δεινός ρήτορας, μάστορας στη διαχείριση μαζών, μοιάζει να αποτελεί τον άνθρωπο που θα σηκώσει το βάρος της επικοινωνιακής διαχείρισης του κόμματος, ως εκπρόσωπος του κόμματος. Έχοντας στο πλευρό του και τη Θεσσαλονικιά Βρισηίδα Ανδριώτου, βάζει πλώρη για να αναρριχηθεί στο Νο2 του κόμματος.

(Θα είναι από τους πρώτους που θα διαγραφεί μετά τις εκλογές)

Δωδεκανήσου

Τριαντάφυλλος – Το Μπουλντόγκ

Αφροδίτη Λατίνοπουλου 3% Βουλή ΠΑΤΡΙΔΑ

Οι σκληρές μάχες σε πάνελ και έδρανα, κόντρα σε μεγέθη όπως Άδωνις και Πολάκης, απαιτούν έναν ακούραστο μαχητή, έναν ξάγρυπνο φρουρό της ιδεολογικής υπεροχής της ΠΑΤΡΙΔΑΣ έναντι κάθε άλλου κόμματος. Ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που μπορεί να βάλει μπουρλότο στη συζήτηση, ακυρώνοντας κάθε ιδεολογικό αντίπαλο. Είναι ο εγγυητής πως η Δωδεκάνησος θα βαφτεί στο σκούρο μπλε της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.


Όσοι θέλουν να γίνουν υποψήφιοι, μπορούν να πατήσουν εδώ.