Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το Fyre Festival. Εκείνο το φεστιβάλ που ξεκίνησε με προοπτική να γίνει το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές του κόσμου και τελικά έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix και στο Hulu ως το απόλυτο φιάσκο. Αν δεν το έχεις δει, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και παρακολούθησέ το.

Αυτή η ιστορία έλαβε χώρα το 2017 και στη συνέχεια μετά από τις πολλές μηνύσεις που έγιναν από όσους είχαν πληρώσει αδρά για ένα εισιτήριο, ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Billy McFarland (ο οποίος είναι Αμερικανός με ελληνικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του), καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση. Πριν από μερικούς μήνες αφέθηκε ελεύθερος και έβαλε μπροστά το νέο του σχέδιο. Να διοργανώσει το Fyre Festival 2 και αυτή τη φορά να το κάνει επιτυχημένο.

Η δεύτερη εκδοχή του πιο αποτυχημένου φεστιβάλ του κόσμου υπόσχεται να αλλάξει τα όσα έγιναν στο πρώτο. Άλλωστε η διοργάνωση έχει μπροστά της αρκετούς μήνες για να τα προετοιμάσει όλα στην εντέλεια. Το Fyre Festival 2 θα διεξαχθεί στα τέλη του 2024 (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία) στην Καραϊβική (χωρίς να γίνεται γνωστό το μέρος).

Δείτε σκηνές από το αποτυχημένο φεστιβάλ στο Gazzetta.gr