Απίστευτο αλλά αληθινό αυτό που συνέβη σε μπαρ στις όχθες της λίμνης Κόμο στην Ιταλία, με τον υπεύθυνο να χρεώνει δύο ευρώ παραπάνω σε ένα ζευγάρι τουριστών για να κόψει το τοστ που παρήγγειλαν στη μέση!

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Ιουνίου σε μπαρ του Τζέρα Λάριο, μιας κωμόπολης 1.000 κατοίκων στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο τουρίστας φωτογράφισε την απόδειξη με την έξτρα χρέωση για να του κόψουν το τοστ στη μέση και την ανήρτησε στο Tripadvisor, όπως αναφέρει το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, επικαλούμενο την τοπική εφημερίδα «La Provincia di Como».

Η παραγγελία, μεταξύ άλλων, ήταν και για ένα τοστ για χορτοφάγους με πατατάκια. Το ζευγάρι ζήτησε από το μαγαζί να τους το κόψουν στη μέση όμως δεν περίμεναν αυτό που θα αντίκρυζαν στην απόδειξη.

τοστ

Εκεί υπάρχει χρέωση έξτρα 2 ευρώ με την αναφορά «κομμένο στη μέση». Όπως ήταν λογικό, η είδηση κάνει το γύρο της χώρας με τις αντιδράσεις πολιτών να κατακλύζουν το διαδίκτυο στην Ιταλία.

Ο μπάρμαν φέρεται πως δικαιολόγησε τον λόγο της έξτρα χρέωσης, αναφέροντας πως χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και όχι μόνο ένα για να σερβίρει τα δύο κομμάτια.

Επιπλέον, στο σχόλιό του, ο πελάτης επισημαίνει ότι «το σχήμα του τοστ σερβίρεται ήδη κομμένο στα δύο ακριβώς». Αλλά επειδή «ήταν δύο άτομα και ζητήσαμε τοστ που θα είχαμε κάτσει σε τραπέζι για δύο, προστέθηκε επιπλέον κόστος».