Ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να γίνει πρωταγωνιστής στο σίριαλ του ελληνικού ποδοσφαίρου και αν υπάρχει ένας άνθρωπος να πάρει όλα τα φώτα πάνω του, επισκιάζοντας όλα τα άλλα, αυτός είναι ο γνωστός ποινικολόγος. Τόσο που ν ήταν κάπου ο Ηλίας Μπόγδανος, θα έλεγε την viral ατάκα του από το Survivor 4 «τι σόου δώσατε πάλι;».

Ένα σόου έδωσε πάλι ο Αλέξης Κούγιας, αυτή τη φορά πιο πλουμιστό από αυτό που είχε δώσει την Κυριακή. Άλλωστε, την Κυριακή έκανε improv, ενώ τη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης την είχε προετοιμάσει, είχε κάνει πρόβες, είχε δουλέψει τα λόγια του, είχε περάσει καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγήκε στο κοινό.

Μεταξύ των πολλών καταγγελιών που έκανε και των πολλών προσώπων που ενέπλεξε, τα οποία σίγουρα δεν θα χάσουν την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσουν δικαστικά, ο Αλέξης Κούγιας έδειξε και την κωμική του δεινότητα με 5 ατάκες του που ήταν βγαλμένες από τα πιο υγρά όνειρα των σεναριογράφων του The Office.

Οι 5 «μυθικές ατάκες» που είπε ο Αλέξης Κούγιας

Είμαι αυτό που είμαι από τα 25 του. Έχω 28 ακίνητα και είμαι πλούσιος. Στα παλιά μου τα παπούτσια όλοι.

Το λες και φλεξάρισμα αυτό από τον Alexis.

Έχουν πιάσει κοροϊδο τον Αλαφούζο. Του δίνουν κανένα πέναλτι – μαϊμού. Εάν μιλήσω για τον Ρέμο και πώς τον έχει ευεργετήσει ο Μαρινάκης. Για τον Καρυπίδη. Είχε το θράσος να εμφανίζεται ως πρόεδρος στη Λίγκα με τα ξυρισμένα πόδια.

Μια παρέμβαση από My Style Rocks σε αυτό το σημείο, είναι προφανές πως ο Αλέξης Κούγιας είναι της σχολής Σοφία Χατζηπαντέλη και θέλει τρίχα για πουλόβερ.

Εάν αυτό το έκανε στην ΑΕΚ θα είχε μείνει με γεννητικά όργανα; Τον VAR θα τον είχαν ανακαλύψει.

Μετά το σολάρισμα, άρχισε και η ορχίσ-τρα.

Θέλω να σας πω κατόπιν αιτήματος πολύ γνωστών δημοσιογράφων από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία μεταδίδεται και εκεί αυτή η συνέντευξη Τύπου και αυτό τιμάει εμένα, την ομάδα και το καθαρό ποδόσφαιρο.

Μας ζητάνε να το πάμε και περιοδεία το εργάκι του ελληνικού ποδοσφαίρου…Τέτοια τσάμπα κωμωδία δεν χάνεται!

Με έχουν παρακαλέσει να ασχοληθώ με την πολιτική όλοι πλην του ΚΚΕ

Θα θέλαμε πολύ να τον δούμε ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή της Πλεύσης. Ταιριαστή προσθήκη…Not!