Η επιστροφή του Γιώργου Μητσικώστα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες συνέπεσε με τις εκλογές και όπως αντιλαμβάνεστε, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Σε ένα σκετσάκι από την εκπομπή Mitsi VAR που χάρισε άφθονο γέλιο, ο Μητσικώστας έστησε έναν φανταστικό διάλογο ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου, με τον πρώτο να ανακοινώνει περιχαρής στον άλλοτε ηγέτη του ΠΑΣΟΚ τα ποσοστά που έπιασε το κίνημα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δεδομένου ότι ο Ανδρέας περίμενε περίπου 70%, δεν χάρηκε με το 11,46%…

«Πανηγύριζες το 11% βρε άτιμε. Γι’ αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβολας»

«Δεν είναι καλό νούμερο το 11;» ρωτά ο Ανδρουλάκης και παίρνει αποστομωτική απάντηση:

«Για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, ναι, για το ΠΑΣΟΚ, όχι. «11% θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αν κατέβαζε ψηφοδέλτιο μόνο στο Άνω Κουφονήσι».

Δεν έλειψε δε και το σχόλιο – μπηχτή προς τον Γιώργο Παπανδρέου…

«Μόνο κάποιος που άλλάξε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο θα μπορούσε να πανηγυρίζει τρίτη θέση και 11%».

@elganador_75_ Ο Ανδρουλακης Ανακοινωνει Το Ποσοστο Του ΠΑΣΟΚ Στον Ανδρεα Παπανδρεου 😂🤣😂🤣 #elganador75 #mitsikostas #fy #fyp #fp #foru #fypage #foryoupage❤️❤️ #foryoupageofficiall #foryoupage #funny #funnyvideos #viral #viralvideo #tiktok #tiktokgreece #tiktokviral #greece #greecetiktok #greek #greektiktok #fun #humor #smile ♬ πρωτότυπος ήχος – 👑𝕰𝖑 𝕲𝖆𝖓𝖆𝖉𝖔𝖗👑