Η Ιndy Clinton έχει ονομαστεί «ο έλεγχος γεννήσεων του TikTok» αφού μοιράστηκε τα άγρια αλλά δημοφιλή κλιπ της για τη ζωή της ως μητέρα στο διαδίκτυο.

Στα mummy vlogs της, η διάσημη influencer δείχνει στιγμές από τα ατίθασα μικρά παιδιά της, τον Navy, τριών ετών, και τον Bambi, ενός έτους.

Καθώς περιμένει το τρίτο της μωρό με τον σύζυγό της Ben Azar, η δημιουργός περιεχομένου δήλωσε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να «μπλοκάρει» τα αρνητικά σχόλια για τη ζωή της.

Όπως λέει η ίδια, μιλώντας στο Yahoo Lifestyle, «οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες. Λαμβάνω σχόλια για τα βίντεό μου όπου οι άνθρωποι είτε λένε ότι το περιεχόμενό τους, τούς οδηγεί στην αντισύλληψη, είτε λένε ότι τους κάνει να θέλουν να κάνουν παιδί».

@indyclinton

Big ed is in the dog house for feeding the silk worms the wrong leaves and blaming it on being sleep deprived 🥲 navy wants a pet dolphin now

♬ original sound – indyclinton

Viral τα βίντεο της Ιndy Clinton

«Εντάξει! Απλά το μπλοκάρω [την αρνητικότητα]. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη σφαίρα της μητρότητας, όλοι έχουν άποψη. Πρέπει να την παίρνεις με επιφύλαξη», λέει η μαμά influencer .

Τα βίντεο της Indy τη βλέπουν συχνά να σέρνεται στο έδαφος με γυαλιά, καθώς διασκεδάζει τα παιδιά της, ή να τα πιάνει να βάφουν τους τοίχους κατακόκκινους.

@indyclinton

bambi being unbothered this week

♬ original sound – indyclinton

Η περιπέτεια υγείας της διάσημης influencer

Η influencer πέρασε μια περιπέτεια υγείας αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με μια ανησυχία για την υγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Υπέφερε από κράμπες, οι οποίες συχνά μπορεί να αποτελούν κακό σημάδι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ανάλογα με την ένταση και τη συχνότητα.

Την περασμένη Πέμπτη, η μητέρα δύο παιδιών μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια selfie ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Έκανα μίνι διακοπές χθες το βράδυ για κάποια παρακολούθηση μετά τις κράμπες», είπε στους ακολούθους της μέσω του Instagram Story της.

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο.

Τον Αύγουστο, το μοντέλο αποκάλυψε μια τρομακτική περιπέτεια υγείας που την είδε να ξυπνά ένα βράδυ «με αίμα στο κρεβάτι».

‘Έπρεπε να έρθω στο νοσοκομείο και να ελέγξω το μωρό», είπε τότε.

Η Indy αποκάλυψε αργότερα ότι το μωρό ήταν καλά και το πρόβλημα αφορούσε τον πλακούντα της. Ευτυχώς, η Indy φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, γράφει η Daily Mail.