Τι κι αν πριν από 3 εβδομάδες είχε βρεθεί στο σόου του Τζίμι Κίμελ και είχαν συμφωνήσει να τα πουν στα Όσκαρ; Τι κι αν είδε ταινία του για πρώτη φορά να διεκδικεί βραβείο και τελικά να παίρνει Όσκαρ Ήχου; Ο Τομ Κρουζ δεν ήταν παρών στο Dolby Theatre το βράδυ της Κυριακής, ούτε σε κάποιο από τα πάρτυ που ακολούθησαν την απονομή.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τον λόγο και αυτός έγινε γνωστός χθες. Ο Τομ Κρουζ αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τη Νικόλ Κίντμαν και γνωρίζοντας πως θα ήταν παρούσα, δεν ήθελε να είναι κι αυτός εκεί. Δεν διευκρινίζεται αν το έκανε γιατί δεν θα ήθελε οι δημοσιογράφοι να του απευθύνουν μια ερώτηση για εκείνη ή αν υπάρχει μια μεγάλη παγωμάρα μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αξιοσημείωτο ότι ο Τομ Κρουζ μπορεί να βρεθεί παντού, επί της γης, υπέργεια, ακόμα και εκτός πλανήτη, αλλά δε μπορεί να βρεθεί στην απονομή των Όσκαρ γιατί είναι εκεί η Κίντμαν.

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να κάνει τριψήφιο αριθμό φορών ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο. Αλλά δε μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με την Κίντμαν.

Ο Τομ Χανκς μπορεί να πηδήξει στον γκρεμό καβάλα σε μια μηχανή και να ανοίξει αλεξίπτωτο σε 5 δευτερόλεπτα. Αλλά δε μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με την Κίντμαν.

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να μπει σε μια δεξαμενή με νερό και να κάτσει εκεί ένα 6λεπτο. Αλλά δε μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με την Κίντμαν.

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να μπει σε ειδικό σκάφος της NASA που εκπαιδεύει το σώμα στην μηδενική βαρύτητα. Αλλά δε μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με την Κίντμαν.

Μπορεί να πιλοτάρει ένα ελικόπτερο και ένα μαχητικό F-18 αντιμετωπίζοντας τις δυνάμεις G. Αλλά δε μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με την Κίντμαν.

Μπορεί να σκαρφαλώσει σε έναν βράχο 600 μέτρων και να κρατηθεί με το ένα χέρι καθώς κρεμιέται στο κενό. Αλλά δε μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με την Κίντμαν.

Μπορεί να σκαρφαλώσει το Burj Khalifa και να κάνει ραπέλ 4 ορόφους στην πρόσοψή του. Αλλά δε μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με την Κίντμαν.

Για όλα αυτά, στο επόμενο Mission Impossible που θα κάνει, το μεγαλύτερο stunt που έχει παραδώσει στο κοινό, θα είναι να τηλεφωνήσει στη Νικόλ Κίντμαν και να δώσουν ραντεβού για να κάνουν catch up στη ζωή τους. Το οποίο είναι όντως μεγάλη υπέρβαση, αν σκεφτείτε πόσο ιδρώνετε όταν πετυχαίνετε παλιούς γνωστούς στον δρόμο και τρέμετε μην σας προτείνουν «μη χαθούμε ρε, να κανονίσουμε να τα πούμε».