Για πολλά χρόνια αυτό το τραγούδι βασάνιζε τους χρήστες στα social media και στο Reddit μάλιστα είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία ανακάλυψης. Είναι ένα μεγάλο μουσικό μυστήριο βγαλμένο από τα 80s και πριν λίγες μέρες φτάσαμε στο τέλος του. Και στο τέλος του υπήρχε μια ταινία ενήλικου κινηματογράφου!

Το τραγούδι Everyone Knows That είχε μείνει ξεχασμένο για πολλά χρόνια, μέχρι που το 2021 το ανέβασε κάποιος στο Youtube, το μοιράστηκε στο Reddit και έγινε ένας χαμός. Περίπου 47.000 προφίλ επιστρατεύτηκαν για να βρουν πού το έχουν ακούσει και ποιος το έχει γράψει. Στις διάφορες θεωρίες, κάποιοι είπαν ότι τους θυμίζει Roxette ή Savage Garden, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως ήταν για μια ξεχασμένη διαφήμιση.

Μέσα από την έρευνα, κατέληξαν πως η δεκαετία των 80s είναι αυτή στην οποία πρέπει να ψάξουν και ιδίως το δεύτερο μισό της. Ένας χρήστης ονόματι south_pole_ball βρήκε πως ένας από τους συνθέτες ήταν ο Κρίστοφερ Μπουθ, ο οποίος είχε γράψει μουσική για αρκετές πορνό ταινίες. Οπότε τι έκανε; Βρήκε όλες τις ταινίες στις οποίες είχε music credit ο Μπουθ, τις είδε και βρήκε ότι το τραγούδι Everyone Knows That ήταν στην ταινία Angels of Passion του 1986 και ακούγεται στο 7ο λεπτό και 31ο δευτερόλεπτο της 2ης ώρας..

Το τραγούδι μπορεί να το ακούσει κάποιος στην ταινία μαζί με τους σεξουαλικούς ήχους και είναι δημιουργία του Κρίστοφερ και του αδερφού του, του Φίλιπ. Οι δυο τους δεν έφτιαξαν ποτέ μια εκδοχή δίχως τους ήχους αυτούς και πέρασαν χρόνια για να κάνουν κάποιοι ένα edit, χαμηλής όμως ποιότητας.

Τα δύο αδέλφια έχουν στο βιογραφικό τους μουσικές για άγνωστες horror ταινίες και ντοκιμαντέρ και οι ταινίες πορνό ήταν για να βγάζουν τα εύκολα χρήματα. Το τραγούδι αυτό έχει τοποθετηθεί από τους χρήστες στο Reddit σε μια κατηγορία που ονομάζεται Lostwave, δηλαδή τραγούδια που υπήρχαν στις εποχές πολύ πριν το διαδίκτυο και την ψηφιακή καταγραφή, που χάθηκαν στον χρόνο.