Όταν κάτι γίνεται πάνω από μία ή δύο φορές, όσο αστείο κι αν είναι, κουράζει. Στην περίπτωση της σχέσης που έχουν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης δεν ήταν ποτέ τίποτα αστείο, αλλά ακόμα και γι’ αυτούς που θεωρείται ως τέτοιο, έχει κουράσει.

Από τη στιγμή που βγήκε στη φόρα η σχέση που έχουν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με την δημοσιογράφο, οτιδήποτε και να κάνει στα social media, θα εμφανιστεί από κάτω ένα μπουλούκι οπαδών του Παναθηναϊκού που θα της λένε να μην «ξεζουμίσει τον μικρό», να τον προσέχει, να μην κάνουν σεξ τόσο πολύ και πολλά ακόμα χυδαία και παρεμβατικά.

Κι επειδή έτυχε σε αυτό το διάστημα της γνωστοποίησης της σχέσης να τραυματιστεί ο Φώτης Ιωαννίδης και να έχει λείψει από κάποια ματς της ομάδας, ξαφνικά η Ελένη Βουλγαράκη έχει γίνει στα μάτια κάποιων, δυστυχώς πολλών κάποιων, υπόλογη για αυτό. Δεν προλαβαίνει να ανεβάσει φωτογραφία της στο Instagram η Ελένη Βουλγαράκη, να σου τα σχόλια για το ότι τον έφαγε τον Φώτη, να σου οι άθλιες υπόνοιες που σχετίζονται με την διαφορά ηλικίας που έχουν και ο οχετός δεν έχει τελειωμό.

Για τους περισσότερους μοιάζει με πλάκα. Στο μυαλό τους πιστεύουν ότι η Ελένη Βουλγαράκη είναι υποχρεωμένη να έχει την αντοχή για να της γράφουν διαρκώς τέτοια πράγματα και, ενδεχομένως, να της τα λένε και από κοντά άμα την πετυχαίνουν κάπου έξω. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram ήταν τόσο ντροπιαστικά τα σχόλια για την ηλικία της.

Ακόμα κι αν το αποδεχόμασταν όλο αυτό ως ένα διαδικτυακό χιούμορ και τρολάρισμα (που δεν είναι), έχει πια ψοφήσει και βρωμίσει. Άνθρωποι που, πιθανότατα, δεν έχουν ζωή, κάθονται κι ασχολούνται με αυτό γιατί θέλουν να γίνουν μέρος μιας ομάδας και γιατί πιστεύουν ότι θα πάρουν likes και θα γίνουν δημοφιλείς.

Ευτυχώς, υπάρχουν και κάποιες φωνές χρηστών που ζητάνε ενοχλημένοι να σταματήσει όλο αυτό, αλλά χάνονται, δυστυχώς, στον ορυμαγδό σχολίων από την αντίθετη μεριά. Έχουν άραγε σκεφτεί όλοι αυτοί αν θα τους άρεσε η κοπέλα τους, η αδερφή τους, μια φίλη τους, να υφίσταται κάτι τέτοιο; Γιατί να το υποστεί η Ελένη Βουλγαράκη;

Σε ποιο σύμπαν νοητικό είναι αποδεκτό να κάνει κάποιος «κουμάντο» στην ερωτική ζωή δύο ανθρώπων που ούτε καν τους ξέρει; Σε ποιο σύμπαν είναι αποδεκτή αυτή η παρεμβατικότητα στην προσωπική ζωή δύο ανθρώπων; Ποιος έχει πείσει όλους αυτούς πως αφού ο Φώτης Ιωαννίδης είναι γνωστός ποδοσφαιριστής και η Ελένη Βουλγαράκη γνωστή τηλεπερσόνα, θα πρέπει να υπόκεινται σε αυτή τη διαδικασία ασέβειας;

Αν σε όλους αυτούς δεν έμαθε κανείς ποτέ τον σεβασμό και την ευγένεια, καλό θα είναι να το μάθουν τώρα γιατί επηρεάζουν με άσχημο τρόπο και παντελώς άδικα τις ζωές δύο ανθρώπων που το «έγκλημά» τους είναι ότι είναι ευρέως γνωστοί και έχουν σχέση.

Θα είστε άραγε χαρούμενοι όλοι εσείς αν γεμίσετε με τοξικότητα τη σχέση δύο ανθρώπων; Θα είστε καλά με τον εαυτό σας αν τους προκαλείτε ψυχολογική πίεση;

Μα τι σκέφτομαι κι εγώ; Απευθύνομαι με ανθρώπινους όρους σε άτομα που δεν έχουν ίχνος συναισθηματικής κατανόησης…