Επειδή το καλοκαίρι μας θυμίζει ελευθερία, αφήνουμε το επίσημο ντύσιμο και ανοίγουμε δρόμο στην casual αισθητική. Με γενναιόδωρα κοστούμια από λινό στο χρώμα της άμμου ή γαλάζιο βαμβάκι, η γκαρνταρόμπα Sandro Homme είναι εμποτισμένη με έναν αέρα καλοκαιρινής κομψότητας. Crew neck και polo πουλόβερ σχεδιάζονται σε τουρκική βελονιά και clusaz. Ως συνήθως, το brand Sandro Homme μοιράζεται τα κοινά του σημεία ερμηνεύοντας εκ νέου τα καθημερινά ρούχα.

Καφέ δερμάτινα παλτό, βαμβακερά μπουφάν workwear, chambray πουκάμισα και suede τσόκαρα είναι όλα μάρτυρες της καθημερινής ζωής που επιβεβαιώνουν μια προσκόλληση στο workwear και στο vintage. Το brand, εκφράζει μια κοινή γλώσσα που πρεσβεύει ένα μινιμαλιστικό και λειτουργικό στιλ, βασισμένο στην τεχνογνωσία και τα όμορφα υλικά. Εμπνευσμένο από τον Klaus Grünberg στο Barbet Schroeder’s MORE, η συλλογή Sandro Homme προσφέρει μια χρωματική παλέτα σε αποχρώσεις του μπεζ, της ώχρας, του navy, του γαλάζιου και του εκρού. Αν είναι μαύρο, είναι ένα καλοκαιρινό μαύρο που φοριέται σε νησιά της Μεσογείου.

Σε ένα παιχνίδι έλξεων και αντιθέσεων, όπως απεικονίζεται από τον Schroeder, το ταξίδι του Stefan στην αναζήτηση της Estelle, αντικατοπτρίζεται σε αυτή την γκαρνταρόμπα της πόλης. Τα παντελόνια και τα κοτλέ tie dye τζάκετ, με χειροποίητη τεχνική, θυμίζουν τη δεξιοτεχνία του οίκου. Τα πουκάμισα, με διαχρονικό στιλ, διατίθενται σε διάφορα σχέδια. Οι λάμψεις του όξινου κίτρινου, της Πάρμας ή των ψυχεδελικών ριγών αποτυπώνουν μια αισθητική συνέργεια μεταξύ της καλοκαιρινής αυθαιρεσίας και της καθημερινότητας.

Sandro

Sandro

Sandro

H ολοκληρωμένη συλλογή  Sandro SS 22 είναι διαθέσιμη στη flagship boutique Sandro στο Golden Hall  και στο shop-in-shop του brand στο attica City Link, ενώ η γυναικεία συλλογή στο attica Τσιμισκή και στο attica Meditteranean Cosmos:

attica City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα, Αθήνα, 211 9900000

attica Tσιμισκή, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη, 211 9900000

attica Mediterranean Cosmos, 11o χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη, 30 211 9900000

Sandro Boutique, Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα, 211 9900000