Η συλλογή Missoni Mare γιορτάζει την ανεμελιά και τον δυναμισμό που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι. Πρωταγωνιστής της κολεξιόν είναι το φως που διαχέεται και μεταμορφώνει τα χρώματα, δημιουργώντας αιθέριους και πρωτόγνωρους τόνους.

Σε πρώτο πλάνο είναι τα ελαφριά υφάσματα, όπως η λεπτεπίλεπτη πλεκτή γάζα, που προσδίδει μυσταγωγικά εφέ παίζοντας με την διαφάνεια. Μέσω της βισκόζης η Missoni Mare ss22 παρουσιάζει μια νέα effortless ρευστότητα, ενώ παράλληλα το printed τούλι προσθέτει μια αίσθηση αυθορμητισμού.

Οι σιλουέτες είναι λιτές και μιμούνται τις κινήσεις του σώματος χωρίς να τις περιορίζουν. Βασισμένες σε μια σύγχρονη λογική, οι φόρμες και οι όγκοι των ρούχων ακολουθούν τις γυναικείες αναλογίες και δημιουργούν cool και κομψά look.

Missoni

Μακριά t-shirt, απαλά πουκάμισα, high-neck εξώπλατα φορέματα, διχτυωτά καφτάνια, περνούν σε πρώτο πλάνο και συνοδεύουν τέλεια τα μαγιώ.

Τα sport κομμάτια σχεδιάστηκαν για τις γυναίκες που ζουν την κάθε μέρα τους  με ενέργεια και δυναμισμό, έτσι τα χρώματα γίνονται πιο φωτεινά και οι φόρμες ακολουθούν την ένταση της κίνησης. Το iconic zig zag μοτίβο και ο συνδυασμός του λευκού με το μαύρο καθορίζουν τα beachwear κομμάτια και τα sweatshirt της συλλογής. Tα αξεσουάρ, όπως το visor καπέλο, το basketball cup και sailing duffle τσάντες, έχουν επίσης sporty χαρακτήρα και ταιριάζουν σε έναν active τρόπο ζωής.

Missoni

Missoni

Η μούσα της Missoni Mare απολαμβάνει το never-ending Ελληνικό καλοκαίρι και το προσεγγίζει με μια απόλυτα carefree διάθεση. Τα απαραίτητα must-haves στην καλοκαιρινή βαλίτσα είναι η αυτοπεποίθηση και η ελευθερία.

Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom , 212 00 03 710

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ψάχνεις ακόμα μαγιό; Αυτά τα 4 brands θα σου λύσουν τα χέρια

Οι 15 ωραιότερες και πιο οικονομικές τσάντες για την παραλία

Καλοκαίρι θα πει σανδάλια: 10 προτάσεις για τη φετινή σεζόν