Οι περισσότερες γυναίκες είναι εθισμένες στα αρώματα και μάλιστα αρκετές από αυτές έχουν ένα συγκεκριμένο στο οποίο ορκίζονται και μένουν πιστές για χρόνια.

Εξάλλου, το άρωμα εκτός των άλλων, αποτελεί προέκταση μας, κάτι σαν σήμα κατατεθέν, συνέχεια της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές, κάποιο Eau de parfum μας φέρνει αυτόματα στο μυαλό ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο έχουμε ταυτίσει μαζί του.

Οι μυρωδιές, έχουν αυτό το φανταστικό χάρισμα, να αποκωδικοποιούν τις μνήμες μας, επαναφέροντας τες στιγμιαία και ακούσια. Σαν ένα αόρατο πέπλο, που ακολουθεί και ντύνει τα σημαντικά και μη, πράγματα στη ζωή μας.

Η δύναμη του αρώματος, είναι αυτή που ενεργοποιεί σχεδόν άθελα μας, το υποσυνείδητο και τις σκέψεις μας. Αφυπνίζει τη φαντασία μας και μας κάνει να ονειρευόμαστε, με τα μάτια ανοιχτά.

Πέρα όμως από τα καθιερωμένα, αγαπημένα μας αρώματα, που ευλαβικά επιλέγουμε ξανά και ξανά, υπάρχουν υπέροχες κρέμες σώματος, που μπορούν να τα αντικαταστήσουν προσφέροντας μας μια πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η επαρκής ενυδάτωση του δέρματος, αποτελεί από τους βασικούς αντιγηραντικούς παράγοντες και σε βάθος χρόνου, η συνεισφορά της είναι καταλυτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας υγιούς όψης.

Την άνοιξη, αρχίζουμε σταδιακά και ίσως με μία συστολή, να φοράμε τα πρώτα μας κοντά ρούχα, που αφήνουν ακάλυπτα σημεία του σώματος τα οποία έως τότε παρέμεναν επιμελώς καλυμμένα με χοντρά και μακριά ρούχα.

Τώρα λοιπόν, είναι η κατάλληλη εποχή για να επενδύσετε σε κρέμες σώματος που θα σας χαρίσουν πλούσια ενυδάτωση και παράλληλα,  μεθυστικό άρωμα, που διαρκεί και θα σας συντροφεύει όλη μέρα.

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις 4 καλύτερες ενυδατικές κρέμες της αγοράς με έντονο άρωμα και ωραία υφή.

Caudalie The Des Vignes Ενυδατική Lotion

Με νότες λευκού μόσχου, νερολί και τζίντζερ η ελαφριά υφή της παρέχρι θρεπτική φροντίδα, που εμπλουτίζεται με ενυδατικό έλαιο σταφυλιών και πολυφαινόλες. Αφήνει το δέρμα απαλό, φωτεινό και ανακουφισμένο.

άρωμα

Acqua di Parma Peonia nobile body cream

Το κομψό άρωμα της διαρκεί για ώρες ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα πιο απαλό από ποτέ. Με τις εκλεπτυσμένες νότες του αρώματος Peonia Nobile, το δέρμα ενυδατώνεται και γίνεται βελούδινο, λαμπερό κι απαλό. Περιέχει πρωτεΐνες ρυζιού και γλυκά αμύγδαλα, πλούσια σε omega 6 και 9, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση, προστασία και θρέψη του δέρματος.

άρωμα

Nuxe Prodigieux Body Lotion Αρωματικό Γαλάκτωμα Σώματος με Πολύτιμα Έλαια

Ένα μυθικό άρωμα και μια απολαυστικά αισθησιακή υφή σε ένα γαλάκτωμα σώματος που περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ενυδατωμένη, απαλή και αρωματισμένη, με διακριτική λάμψη.
Η μοναδική του φόρμουλα, με ποσοστό φυσικότητας 91,2%, είναι εμπλουτισμένη με 6 πολύτιμα έλαια βοτάνων: καμέλια, argan, γλυκό αμύγδαλο, macadamia, φουντούκι και borage, για ενυδάτωση που διαρκεί.

άρωμα

Molton Brown Relaxing Ylang-ylang Body Lotion

Με νότες από μανταρίνι, βανίλια και γιασεμί η κρέμα σώματος ylang-ylang περιέχει πλούσιες, φλοράλ νότες που σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε, αφήνοντας το δέρμα σας έντονα ενυδατωμένο. Παράλληλα, δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής που ηρεμεί τις αισθήσεις σας.

άρωμα