Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Jeremy Scott μας επεφύλασσε μια έκπληξη για την νέα συλλογή του  Moschino. Ένα παιχνίδι χρωμάτων και παιδικών μοτίβων που κυριαρχούσαν παντού.

Σε ένα λευκό, minimal runway με λουλούδια στο background, το show “Ladies Who Lunch” παρέπεμπε σε baby shower με τα διάσημα μοντέλα Gigi Hadid, Imaan Hammam, Taylor Hill και  Irina Shayk να περπατούν φορώντας δημιουργίες με έντονες, ρετρό αναφορές από την δεκαετία του 1950 και του 1960.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Ένα όμορφο συνονθύλευμα παιδικής αθωότητας και θηλυκότητας αποτυπωμένα πάνω σε καπιτονέ παλτό,  pencil φούστες και cropped σακάκια με σατέν και μεταξωτές λεπτομέρειες συνδυασμένα με εντυπωσιακά, ογκώδη κοσμήματα και γάντια.

Η Taylor Hill εμφανίστηκε με mini φόρεμα φορώντας στο κεφάλι της ένα παιδικό αξεσουάρ κούνιας μωρού ενώ η νεαρή μαμά Gigi Hadid κρατούσε ένα πλαστικό μπιμπερό, κάτι που μάλλον της είναι ιδιαίτερα οικείο το τελευταίο διάστημα.

Τρισδιάστατες καμηλοπαρδάλεις, ελέφαντες, μοτίβα από λούτρινα αρκουδάκια και παιδικές παραστάσεις κυριάρχησαν στο ανατρεπτικό show. Παστέλ χρώματα, όμορφα αναμεμειγμένα με αποχρώσεις του μωβ και του μπλε, μας δημιουργούσαν μια όμορφη νοσταλγία και μας δημιούργησαν την ανάγκη να γυρίσουμε για λίγο στο παιδικό μας δωμάτιο.

Η μόδα είναι πάντα ένα παιχνίδι  δημιουργίας και έκφρασης και ο Jeremy Scott μέσα από την εκκεντρικότητα του κατάφερε να παρουσιάσει μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του θέματος με σουτιέν, κοντά σορτς και γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιά.  Ξεχώρισαν  τα φτερά και τα πληθωρικά δερμάτινα πορτοφόλια.

https://www.intronews.gr/4950-2-britney-spears-video-instagram-opisthia

 

Το show έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο όταν ο  Jeremy βγήκε μαζί με την Aaron Rose Philip η οποία έκανε το δικό της catwalk με το αναπηρικό της αμαξίδιο και απέδειξε ότι ο χώρος της μόδας χωράει, θέλει και αποδέχεται όσους τον αγαπούν. Χωρίς περιορισμούς, «πρέπει», ταμπού και αναχρονιστικά στερεότυπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)