Η νεαρή σχεδιάστρια έχει δώσει άλλη πνοή στο μικρό μαύρο φόρεμα δίνοντας του πιο θηλυκή μορφή. Αγαπά τις διαφάνειες και τα αποκαλυπτικά κοψίματα συνδυάζοντας τα με τρόπο που να μην χάνουν από την κομψότητα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nensi Dojaka (@nensidojaka)

Το είδαμε από την Hailey Bieber, η οποία το συνδύασε με  bucket hat δίνοντας του πιο street μορφή.

https://www.intronews.gr/4925-2-knee-high-chunky-boots-oi-botes-pou-tha-forame-olo-to-fthinopor

 

Η Adwoa Aboah άλλαξε χρονιά φορώντας φόρεμα της σχεδιάστριας με ντραπέ λεπτομέρειες συνδυάζοντας το με μαύρες γόβες και κοσμήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Η Emily Ratajkowski επέλεξε μια πιο «κλειστή» μορφή του με μακριά μανίκια κάτι που δεν την εμπόδισε να δείχνει εξίσου εντυπωσιακή.

Ωστόσο, μπορείς και εσύ να βρεις ένα αντίστοιχο φόρεμα σε πολύ πιο οικονομική τιμή καθώς το διάσημο fast fashion brand, ZARA έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από μίνι φορέματα που παραπέμπουν πολύ σε εκείνα που δημιουργεί η Nensi Dojaka.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nensi Dojaka (@nensidojaka)

Η συγκεκριμένη εταιρεία που τα τελευταία χρόνια βλέπει τις πωλήσεις της διαρκώς να αυξάνονται έχει καταφέρει να αποτάξει την ταμπέλα του οικονομικού αλλά αδιάφορου brand που κατείχε παλιότερα και συχνά τα ρούχα του είναι τόσο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά που θα τα ζήλευαν ακόμα και διάσημοι οίκοι.

Ίσως βεβαία, αυτό να είναι το μυστικό της επιτυχίας του, ότι αφουγκράζεται τις διεθνείς τάσεις στην μόδα και προσαρμόζει την παραγωγή του σε αυτές. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ρούχα του brand που μοιάζουν πολύ με εκείνα διάσημων σχεδιαστών εξάλλου είναι και ένας από τους λόγους που έχει κατηγορηθεί για αντιγραφή.