Εκατομμύρια vintage enthusiasts μοιράζονται την ίδια πεποίθηση: Μην χαλάς κάτι κλασικό και αγνό, επαναφέροντάς το με τους σύγχρονους όρους. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων έχουν δικαιωθεί. Το cross over δεν φέρνει πάντοτε την ευτυχία.

Μόνο που δεν εισακούστηκαν -ευτυχώς- στην περίπτωση του επανασχεδιασμού ενός μυθικού παπουτσιού, του Adidas Samba. Ο Ρόνι Φιγκ, ο Αμερικανός σχεδιαστής και ιδρυτής της Kith, έχει γίνει εξπέρ σε αυτού του είδους την αλχημεία.

Adidas


Οι Γερμανοί της Adidas σαφώς και αισθάνονται δικαιωμένοι από την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει: Θυμηθείτε το Ultra Boost Mid, το NMD CS2, βρείτε την Kith πίσω από το logo της Adidas και «κερδίστε» από τη συνεργασία αυτή!

Adidas

Η επανεφεύρεση του Samba είναι το πιο φιλόδοξο project αυτής της συνεργασίας μέχρι στιγμής.
Μετά τη νέα εταιρεία του Φιγκ, 8th Street, μπαίνει και τρίτος στην παρέα, η Clarks -αυτή τη θέλουν μόνο για τη σόλα της, ευτυχώς!

Adidas

Έτσι, το νέο Samba έκδοσης Adidas x Clarks x Ronnie Fieg 8th Street αποκαλύφθηκε σε τρεις γήινους συνδυασμούς χρωμάτων: εκρού, μπεζ της άμμου και πράσινου του δάσους. Το suede είναι παντού, μια στρώση από premium δέρμα αγκαλιάζει τις τρεις λωρίδες καθώς και τις γλωττίδες της φτέρνας.
Κάτω, θα βρείτε μια ημιδιαφανή μονάδα σόλας κρεπ -χαρακτηριστική λεπτομέρεια της Clarks.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Βρετανοί της Clarks συνεργάζονται με τους Γερμανούς της Adidas.