Η Carrera, συνώνυμη με την πρωτοποριακή σχεδίαση και την εξαιρετική ποιότητα, και η Ducati, συνώνυμη με το στυλ, την πολυπλοκότητα και τις επιδόσεις, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία: Η CARRERA|DUCATI είναι μια μακροχρόνια συνεργασία που προσφέρει μια πλήρη γκάμα εμβληματικών σκελετών ηλίου και οράσεως σε μια νέα και ενθουσιώδη αγορά-στόχο.

CARRERA

Η συλλογή DUCATI εμπνέεται από την εμβληματική σχεδίαση του πιο υψηλών επιδόσεων μοντέλου ποδηλάτου της Ducati, του DUCATI Panigale V4, και κάθε ελάχιστη λεπτομέρεια έχει μελετηθεί για να συνάδει με τις μοτοσυκλέτες που σχεδίασε η ομάδα σχεδιασμού της Ducati.

Η συλλογή CARRERA|DUCATI είναι αναγνωρίσιμη χάρη στην πιο εμβληματική λεπτομέρεια στους βραχίονες, η σχεδίαση των οποίων είναι εμπνευσμένη από την πλάγια όψη του Panigale. Η αεροδυναμική συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα και μεταφέρεται στη συλλογή με διαφορετικά πάχη, ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής έχει δημιουργηθεί για να φορεθεί σε κάθε αγώνα από αναβάτες μοτοσυκλέτας. Δημιουργήθηκε για έναν νεαρό καταναλωτή που αναζητά μια σπορ πινελιά τόλμης.

Εμπλουτισμένη με μοντέλα που συνδυάζουν την ίδια σχεδιαστική έμπνευση με ελαφριές κατασκευές, η συλλογή γυαλιών είναι κατάλληλη για άνετη χρήση από όλους όσους αναζητούν ένα κομψό αλλά σπορ αξεσουάρ για να ολοκληρώσουν την καθημερινή τους εμφάνιση.

Carrera
Carrera
Carrera
Carrera