Στη δεύτερη μέρα της φετινής διοργάνωσης του Φεστιβάλ των Καννών, όπου η L’Oréal Paris γιορτάζει την 26η συνεχή  χρόνια, ως επίσημος make up συνεργάτης, έλαβε μέρος η Δούκισσα Νομικού, πρέσβειρα της μάρκας στη χώρα μας, προβάλλοντας ενεργά τις αξίες του brand και επικοινωνώντας έμπρακτα τις δεσμεύσεις του απέναντι στη γυναίκα. 

Μετά την παρουσία της στο Φεστιβάλ των Καννών η Δούκισσα Νομικού αναφέρει:

«Είμαι ενθουσιασμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε τόσο εμβληματικές προσωπικότητες, λαμβάνοντας μέρος στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Μια λαμπερή βραδιά, και ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών. Νιώθω σε κάθε παρουσία μoυ με τη LOréal Paris, περήφανη που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης διεθνούς οικογένειας, με βασικό στόχο να δώσει το απαραίτητο βήμα στις γυναίκες να αναδείξουν τις ικανότητές τους και τη μοναδικότητα τους».

Το look της βραδιάς επιμελήθηκε ο επίσημος make up expert της L’Oréal Paris, Παντελής Τουτουντζής, o οποίος μοιράστηκε:

«Για μια τόσο λαμπερή βραδιά επέλεξα ένα look φυσικό που αναδεικνύει τη Δούκισσα. Προετοιμάσαμε την επιδερμίδα με την απαραίτητη βραδινή ρουτίνα της Δούκισσας κι έδωσα λάμψη με τον ορό Βιταμίνης C, Revitalift Clinical. Λίγες σταγόνες Revitalift Filler ορού ματιών με υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη μου εξασφάλισαν την ιδανική βάση για το Red Carpet look. Η διάρκεια του μακιγιάζ σε βραδιές όπως αυτή των Καννών είναι βασικό ζητούμενο –η πούδρα Infaillible 24H Fresh Wear της L’Oreal Paris ήταν το κρυφό μου όπλο για να προσφέρω ένα ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της Δούκισσας. Το look είχε το βλέμμα της Δούκισσας στο επίκεντρο, Infaillible Grip Liner μολύβι ματιών  για βάθος στο βλέμμα και 2 στρώσεις από την τελευταία προσθήκη στη γκάμα της μάρκας Telescopic Lift Mascara, για extra μήκος, γύρισμα και όγκο. Κλείδωσα το look με μια nude απόχρωση Color Riche Ultra Matte 103 Le Blush Audace για χείλη φυσικά και ενυδατωμένα».