Η Kurt Geiger ανακοινώνει την συνεργασία της με τον iconic βρετανό σχεδιαστή Matthew Williamson, σε μια καλοκαιρινή limited-edition συλλογή. Με την αίσθηση των καλοκαιρινών διακοπών να κυριαρχεί, αυτή η capsule collection αποτελείται από μαγιό, καφτάνια, σανδάλια, πλατφόρμες και statement τσάντες, όλα κομμάτια κλειδί για την παραλία και τις παραθαλάσσιες εξορμήσεις.

Kurt Geiger σε μια καλοκαιρινή limited-edition συλλογή

«Στο Λονδίνο των 90s, η επιρροή του Matthew Williamson στην μόδα και την κουλτούρα ήταν εμφανής, αλλά στην Μαγιόρκα ήταν εκεί που το καλλιτεχνικό του ταλέντο άνθισε πραγματικά….Ο βρετανός σχεδιαστής αγάπα το χρώμα και η συνεργασία με την Kurt Geiger ήρθε φυσικά, μιας και για τον οίκο το χρώμα είναι τα πάντα.» -Rebecca Farrar- Hockley, Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Kurt Geiger.

Η Μαγιόρκα αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης σε αυτή την limited-edition συλλογή. Ένας μεσογειακός καλοκαιρινός προορισμός, με άπλετο φως, αποτυπώνεται στα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες μέσα από μια τριπλέτα χρωμάτων. Το μπλε και το γαλάζιο της θάλασσας, το κόκκινο και το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος και το iconic rainbow print που μεταμορφώνεται μέσα από kaleidoscopic χρωματισμούς.

Kurt

«Βασικός άξονας της συλλογής είναι το καλοκαιρινό αυτό μοτίβο, που αποτυπώνει την αγάπη μου για την Μαγιόρκα και την bohemian διάθεση που αποπνέει. Το print στα μαγιό, τα παπούτσια και τις τσάντες ακολουθεί μια φλοράλ λογική, συνδυάζοντας την με φουτουριστικά αφαιρετικά στοιχεία. Ένας δημιουργικός συνδυασμός που εμφανίζεται στην special edition συλλογή σε τρία διαφορετικά χρώματα.» -Matthew Williamson.

Kurt

Ο ξεχωριστός τρόπος που αντιμετωπίζει ο Matthew Williamson το χρώμα αποτελεί βασικό στοιχείο της συλλογής. Τα best seller κομμάτια της Kurt Geiger, όπως η KENSINGTON οικογένεια, μεταμορφώνονται μέσα από την ματιά του σχεδιαστή και αποκτούν bohemian στοιχεία. Ψάθινες tote bags, iconic τσάντες ώμου, σανδάλια διακοσμούνται με μαντήλια, ενώ το βελούδο και οι κρύσταλλοι ανανεώνουν τις quilted τσάντες. Όλα τα χρώματα της συλλογής ταιριάζουν απόλυτα με χρυσούς τόνους και αποπνέουν την διάθεση του απόλυτου μεσογειακού καλοκαιριού.

Η limited-edition συλλογή Kurt Geiger X Matthew Williamson είναι διαθέσιμη από 3 Ιουνίου μέσα από exclusive pop-ups σε Μύκονο – στο Simple Caracters – Νέα Υόρκη, Παρίσι και άλλες πόλεις παγκοσμίως.