Τα ρούχα του ιταλικού οίκου Etro ξεχωρίζουν για την πληθωρικότητα των σχεδίων και τον πλουραλισμό στον συνδυασμών των χρωμάτων. Η νέα του συλλογή είναι μια ωδή στην αίσθηση της ελευθερίας και την αναζήτηση της καινοτομίας. Ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ταξίδι, ένα στυλ που μεταμορφώνεται και εξελίσσεται μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή έμπνευσης τα βοτανικά πάνελ του 18ου αιώνα γεμάτα από εντυπωσιακούς παπαγάλους, όμορφα νούφαρα και εξωτικά πουλιά που μας μεταφέρουν σε φανταστικούς, σουρεάλ κήπους όπου η χλωρίδα και η πανίδα συνδυάζονται αρμονικά με τον άνθρωπο, συμβολίζοντας μία νέα εποχή αναγέννησης.

Σύμφωνα με την παράδοση του Maison η διαδρομή αυτή είναι ένα αέναο ταξίδι γεμάτο εικόνες και διαφορετικούς πολιτισμούς που αποτυπώνονται υπέροχα σε ένα μείγμα λαϊκών, ναΐφ και γεωμετρικών σχεδίων.

Οι ζωές των νομάδων και τα έντονα χρώματα που φορούσαν εμπνέουν και αυτή την συλλογή με εντυπωσιακά σχέδια και ζωηρές αποχρώσεις. Σουέτ σακάκια, animal print κοστούμια, καρό πανωφόρια, μακριά και κοντά κιμονό και τα πλέον χαρακτηριστικά boho φορέματα με cut out λεπτομέρειες και εντυπωσιακά μανίκια συνθέτουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συλλογές που θα δούμε φέτος.

https://www.intronews.gr/3813-2-stefanos-tsitsipas-image-maker