Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., παρουσιάζει την καμπάνια της TOMMY JEANS για το Φθινόπωρο του 2022, μέσα από την τραγουδίστρια, παραγωγό και συνθέτη Tems, που μας συστήνει την γεμάτη ζωή και ενέργεια street κουλτούρα Alté, συνδέοντας έτσι το brand με νέο κοινό σε όλο τον κόσμο.

Μετά την παγκόσμια περιοδεία της, η Tems (@temsbaby) επιστρέφει στη γενέτειρά της, το Λάγος της Νιγηρίας, και πρωταγωνιστεί στο βίντεο της καμπάνιας με την υποστήριξη της skateboarding κοινότητας WAFFLESNCREAM και των καλλιτεχνών του κέντρου Alté, Lady Donli και Dami Oniru. Το Λάγος είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς, παγκόσμιους δημιουργικούς «κόμβους» του σήμερα, που διαμορφώνει μια κοινότητα πρωτοπόρων ανθρώπων που τους συνδέει και τους κινητοποιεί η ανάγκη να πειραματιστούν με διάφορα είδη και στυλ. Η κοινότητα πειραματίζεται με τα ηχητικά, οπτικά και στιλιστικά όρια μέσα από ένα μείγμα παγκόσμιων επιρροών. Η σκηνοθεσία του βίντεο έγινε από μέλος της Νιγηριανής διασποράς, τον Akinola Davies Jr. και φωτογραφήθηκε από τον Joshua Woods, ένα φωτογράφο με έδρα το Χάρλεμ.

Tommy Jeans

«Η συμμετοχή μου στην καμπάνια TOMMY JEANS είναι συναρπαστική, καθώς δίνουμε τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει το Λάγος και τις εναλλακτικές σκηνές και κοινότητες που ευδοκιμούν εκεί», λέει η Tems. «Οι κοινότητες αυτές όχι μόνο σε προσκαλούν να επιδιώκεις τα σπουδαία, να προσπαθείς πιο σκληρά και να προχωράς παρακάτω – αλλά σε βοηθούν να εξελιχθείς ως δημιουργός, ένα γεγονός που διαδραμάτισε βασικό ρόλο για να γίνω η καλλιτέχνης που είμαι σήμερα».

Σε όλη την καμπάνια παρουσιάζεται για πρώτη φορά η συλλογή Tommy Jeans Collection. Με έμπνευση από την ανάμειξη του 90’s prep , της skate και της hip-hop κουλτούρας, η ανδρική, γυναικεία και gender-inclusive συλλογή αποτελείται από εμβληματικές σιλουέτες διαμορφωμένες σε σύγχρονα ρούχα streetwear. Η συλλογή εξερευνά το παιχνίδι με αναλογίες και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από αθλητικά ρούχα, ενώ παράλληλα συστήνει μία εξελιγμένη έκφραση του μπουφάν Alaska puffer. Με oversized εφαρμογή, αποσπώμενα μανίκια και το χαρακτηριστικό Monogram print, το Alaska jacket είναι το key item αυτής της σεζόν.

Tommy Jeans

Η Tommy Jeans Collection είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και στο tommy.com.