Υπάρχει λίγη μαγεία σε κάθε περίοδο διακοπών. Σκεφτείτε το. Κάθε μία προσφέρει ένα ιδιαίτερο είδος ταξιδιού στο χρόνο (και στη Rado σκέφτονται πολύ το χρόνο). Από τις αρχές Δεκεμβρίου, όπου κι αν πάμε και ό,τι κι αν κάνουμε, περιτριγυριζόμαστε από εικόνες και ήχους που μας ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια. Θυμόμαστε πώς, ως παιδιά, περιμέναμε με ανυπομονησία την ευκαιρία να ανοίξουμε τα δώρα μας.

Ανεξάρτητα από το πώς γιορτάζαμε αυτές τις ετήσιες παραδόσεις στα σπίτια μας, υπήρχαν εμπειρίες που μοιραζόμασταν: κάθε λεπτό που περιμέναμε έμοιαζε με μια μέρα και κάθε ώρα με μια ολόκληρη ζωή. Ήταν μαγικό και για τους μεγάλους: με κάποιο τρόπο, η φασαρία και ο πανικός του προγραμματισμού της τελευταίας στιγμής ανταμείφθηκαν τελικά από τη ζεστασιά του χρόνου που περνάμε με την οικογένεια και τους φίλους, το μοίρασμα των αναμνήσεων των διακοπών και μερικές σπάνιες και ευπρόσδεκτες στιγμές ηρεμίας.

Η Rado θέλει να προσφέρει τη δική της γιορτινή μαγεία σε εσάς και στον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σας. Ο χρόνος που περνά δεν μπορεί να επιστρέψει, αλλά δύο εξαίσια ρολόγια χειρός θα τον παρακολουθούν όμορφα. Ποιος θα πρέπει να σας σκέφτεται -με αγάπη- όχι μόνο όταν ανοίγονται αυτά τα δώρα αλλά και με κάθε ματιά στην ώρα, τώρα και για πολλά χρόνια ακόμα; Και τι θα μπορούσε να κάνει αυτό το δώρο του χρόνου ακόμη πιο αξέχαστο;

Η Rado θα χαρεί να προσθέσει – χωρίς επιπλέον κόστος- μια εξατομικευμένη χάραξη στο πίσω μέρος της κάσας. Και σύμφωνα με το πνεύμα των γιορτών, θα τυλίξουμε επίσης το ρολόι σε συσκευασία δώρου και θα προσθέσουμε μια κάρτα με το δικό σας προσωπικό μήνυμα.

Rado Centrix

Το Centrix δέχθηκε θερμή υποδοχή όταν η Rado το παρουσίασε το 2010 και παρέμεινε το αγαπημένο για τους λάτρεις της μάρκας. Έχει εξελιχθεί από εκείνο το πρώτο λανσάρισμα και τα νέα μοντέλα συνεχίζουν να αναδεικνύουν τα υλικά, την τεχνολογία παραγωγής και την αισθητική που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μάρκα. Αυτή η έκδοση των 30,5 mm διαθέτει γυαλισμένη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση PVD σε ροζ χρυσό χρώμα μαζί με αποχρώσεις σε σκούρο καφέ χρώμα που θυμίζει την πλούσια ελβετική σοκολάτα που συχνά απολαμβάνουμε καθώς γιορτάζουμε τις γιορτές.

Η θέα μέσα από το ευχάριστα στρογγυλεμένο κρύσταλλο από ζαφείρι είναι μαγευτική: ένα καφέ καντράν με ακτινωτές καφέ όψεις προσφέρει ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο εφέ, του οποίου η αίσθηση πολυτέλειας ενισχύεται από τα 12 διαμάντια Top Wesselton που σηματοδοτούν κάθε ώρα. Οι κεντρικοί δείκτες ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων σε ροζ χρυσό χρώμα ολοκληρώνουν μια εικόνα κομψότητας και ζεστασιάς.

Ένα ζευγάρι λεπτομερειών που σίγουρα θα αρέσει στους λάτρεις της Rado: το κινούμενο σύμβολο άγκυρας σε ροζ χρυσό χρώμα και η σήμανση άγκυρας στην κορώνα είναι πιο εμφανής χάρη στην ενισχυμένη με λέιζερ λεπτομέρεια.

Αυτό το Rado Centrix παρουσιάζεται με ένα μπρασελέ κατασκευασμένο από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση PVD χρώματος ροζ-χρυσού και καφέ ενδιάμεσα links από high tech ceramic. Η καρδιά του Rado Centrix χτυπάει με έναν αυτόματο μηχανισμό R582, εξοπλισμένο με αντιμαγνητικό ελατήριο Nivachron™, το οποίο παρέχει απόθεμα ισχύος 48 ωρών. Είναι ανθεκτικό στο νερό έως 5 bar (50 μέτρα).

Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton

Το Captain Cook High-Tech Ceramic Skeleton είναι το τέλειο δώρο για όποιον βρίσκεται στη λίστα αγορών σας για τις γιορτές, ο οποίος αξίζει ένα στιβαρό ρολόι που προσδίδει κύρος και ταυτόχρονα χαρακτήρα. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, διαθέτει μια εντυπωσιακή skeletonized σχεδίαση που αναδεικνύει πλήρως την καινοτόμο καλίμπρα R808.

Ο μηχανισμός, εξοπλισμένος με αντιμαγνητικό και εξαιρετικά αξιόπιστο ελατήριο Nivachron™, έχει δοκιμαστεί πλήρως σε πέντε θέσεις αντί για τις συνήθεις τρεις και παρέχει απόθεμα ισχύος 80 ωρών . Αυτή η νέα κάσα του Captain Cook από plasma high-tech ceramic – η Rado στην καλύτερη και καθαρότερη εκδοχή της – κάνει ισχυρή την παρουσία της με υλικά που έχουν ήδη αποδείξει ότι είναι απίστευτα ανθεκτικά και ταιριαστά ακόμη και για τον πιο απαιτητικό τρόπο ζωής.

Παρουσιάζεται σε ένα ασορτί μπρασελέ από plasma high-tech ceramic με μια σειρά από γυαλισμένα links από plasma high-tech ceramic σε ανοιχτότερη απόχρωση στο κέντρο. Η monobloc κάσα με ματ φινίρισμα από plasma πλαισιώνεται από μια προσθήκη στεφάνης από plasma high-tech ceramic που ταιριάζει με τους τόνους της κάσας και των εξωτερικών links του μπρασελέ.

Στο εσωτερικό της περιστρεφόμενης στεφάνης, ένας ροζ-χρυσός δακτύλιος ενδείξεων προσθέτει αντίθεση, δίπλα στο οικείο σε όλους πομπέ κρύσταλλο ζαφειριού των Captain Cook με αντι-ανακλαστική επίστρωση και στις δύο όψεις.

Το τζάμι, με την ελαφρώς φιμέ απόχρωση, προσδίδει μια αίσθηση μυστηρίου στο ρολόι. Το πίσω μέρος της κάσας από τιτάνιο είναι επίσης εξοπλισμένο με κρύσταλλο ζαφειριού, για καθαρή και ανεμπόδιστη θέα του μηχανισμού και των βασικών εξαρτημάτων του ρολογιού. Η βιδωτή κορώνα φέρει το σύνηθες σύμβολο άγκυρας της μάρκας Rado και, φυσικά, υπάρχει επίσης το σύμβολο κινούμενης άγκυρας της Rado σε ροζ χρυσό χρώμα που παρουσιάζεται στο καντράν πάνω σε μια πλάτη από συνθετικό ρουμπίνι.

Η περίοδος των δώρων θα είναι η τέλεια ευκαιρία να εκπλήξετε κάποιον με αυτό το ρολόι-ναυαρχίδα που αποδεικνύει περίτρανα ότι το Master of Materials λειτουργεί – τώρα περισσότερο από ποτέ – στο αποκορύφωμα των δυνάμεών του.

Hashtags: #Rado #FeelTheMoment #RadoGifting #RadoCaptainCook #RadoCentrix