Ο Ρομπέρτο Καβάλι έγινε στα 82 του πατέρας για έκτη φορά, αφού η σύζυγός του, Σάντρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. «Το μωρό, το οποίο γεννήθηκε πριν από μία εβδομάδα εδώ, στη Φλωρεντία, είναι πανέμορφο και ήταν πραγματικά συγκινητικό να το δω αμέσως μετά τη γέννησή του» δήλωσε στο περιοδικό «Novella 2000».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε και το όνομα του παιδιού. «Το όνομά του είναι Τζόρζιο, όπως ο παππούς του, ο πατέρας μου, τον οποίο οι ναζί πυροβόλησαν στη σφαγή της Καβρίλια, όταν ήμουν τεσσάρων ετών».

Αυτό είναι το έκτο παιδί του σχεδιαστή. Ο Τομάσο και η Κριστίνα είναι παιδιά από τον πρώτο του γάμο, με τη Σιλβανέλα Τζιανόνι, με την οποία παντρεύτηκαν το 1964 και πήραν διαζύγιο μια δεκαετία αργότερα.

Από τον δεύτερό του γάμο με την -επίσης σχεδιάστρια, Εύα Μαρία Ντούριγκερ, απέκτησε άλλα τρία παιδιά, τον Ρόμπερτ, τη Ρέιτσελ και τον Ντανιέλε. Οι δρόμοι τους χώρισαν το 2010 και τέσσερα χρόνια αργότερα μπήκε στη ζωή του η τωρινή σύζυγός του, Σάντρα Νίλσον, πρώην Playmate.

Ένα χρόνο αργότερα, μάλιστα, ως ένδειξη της αγάπης του για εκείνη, της αγόρασε ένα νησί στη Σουηδία, το Στόρα Ρουλινγκερ, αξίας 2,2 εκατομμυρίων λιρών.