Σε μια σειρά η οποία καταπιάνεται με τον τρόπο ζωής του 1% που βρίσκεται στην κορυφή του πληθυσμιακής πυραμίδας του πλανήτη, η χλιδή θα πρέπει να κυριαρχεί, σε όλες τις εκφάνσεις της. Το Succession, ήδη από την πρώτη σεζόν μας χαρίζει απλόχερα δόσεις πολυτέλειας: Από μπαρόκ επαύλεις και νεοϋρκέζικα design loft, μέχρι state of art αυτοκίνητα και τα πιο νέα αξεσουάρ από designer brands.
Το πρόσωπο που αναμφισβήτητα ακολουθεί τον παλμό της εποχής είναι ο Κένταλ Ρόι, ο αποτυχημένος επαναστάτης της οικογένειας του μεγιστάνα, Λόγκαν Ρόι.


Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κένταλ στις ήρεμες περιόδους της ζωής του φοράει μόνο κοστούμια. Στις επαναστατικές περιόδους του, εκεί που στηλιτεύει την πατριαρχία και μιλάει για τους «δεινόσαυρους» στο δωμάτιο, ντύνεται όπως οι αγαπημένοι του ράπερς.


Στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Succession, όπου και βιώνει μια μετα-επαναστατική φάση, τον βλέπουμε με μια πιο casual προσέγγιση: Ένα καπέλο Loro Piana, ένα πράσινο τζάκετ, μια αλυσίδα στο λαιμό, τζιν… Η έκπληξη έρχεται από πολύ χαμηλά, αφού τα πράσινα sneakers του αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα.


Είναι τα τελευταία Gucci, με κομψό πλεκτό ύφασμα και με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα στη σόλα. Τα πράσινα, αξίας 890 δολαρίων sneakers του Κένταλ έχουν εξαντληθεί ήδη. Στη σελίδα της Gucci υπάρχουν μόνο τα γαλάζια. Αν δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με αυτά, θα πρέπει να περιμένετε. Εκτός και αν το επίθετό σας είναι Ρόι, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.