Το στιλ δεν ήταν ποτέ συνάρτηση του κόστους και το ακριβό δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την καλαισθησία. Στην αγορά υπάρχουν άπειρες επιλογές από σχεδιαστικά ρούχα και αξεσουάρ που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σας χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε πολλά.

Και μπορεί προς το παρόν η θερμοκρασία να μη θυμίζει σε τίποτα χειμώνα, όμως ο Νοέμβριος μπήκε και πιθανότατα θα δούμε άμεσα το σκηνικό να αλλάζει με αποτέλεσμα να ψάχνουμε τελευταία στιγμή που είχαμε βάλει εκείνο το puffer jacket ή το παλτό.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά. Θέλετε ένα ζεστό, καθημερινό jacket που θα ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα στην γκαρνταρόμπα σας; Ένα cropped δερμάτινο μπουφάν για βραδινές εξόδους; Ή μήπως μια κλασική καμπαρντίνα που να ταιριάζει με όλα σας τα outfits;

Τα πανωφόρια είναι εδώ για να μας κρατούν ζεστές, αλλά και για να ολοκληρώνουν τα outfits μας με τον πιο εύκολο τρόπο. Σκεφτείτε πόσο μπορεί να αλλάξει το τελικό σας look αν σε αυτό προσθέσετε ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικό παλτό μακρύ και επιβλητικό σε ίσια γραμμή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr