Πολυτελή και απλωμένα σε ένα υπέροχο τοπίο τα πολυτελή καραβάνια των τσιγγάνων του Gypsy Wagons είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για τους ταξιδιώτες που αναζητούν το κάτι διαφορετικό.

Είναι ένας χώρος glamping που μπορεί να προσφέρει παράλληλα όλες τις πολυτέλειες στους φιλοξενούμενους του.

Βρίσκεται στο Clarens της Νοτίου Αφρικής στην περιοχή Thabo Mofutsanyana. Πρόκειται για μία περιοχή που αποτελεί καλλιτεχνικό κέντρο καθώς την προτιμούν ως τόπο διαμονής πολλοί καλλιτέχνες και προσφέρει άφθονα καλλιτεχνικά ερεθίσματα με γκαλερί και χώρους Τέχνης που μπορεί να επισκεφθεί όποιος βρεθεί εκεί.

Gypsy Wagons

Τα καραβάνια των τσιγγάνων

Τα μοναδικά καταλύματα προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία glamping. Κάθε ένα από τα χειροποίητα τσιγγάνικα βαγόνια έχει τη δική του ταυτότητα, χρωμματική παλέτα και είναι τοποθετημένα κάτω από μαγευτικές βελανιδιές, προσφέροντας μια γεύση από τη μαγική ζωή των τσιγγάνων.

Μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερις επισκέπτες (δύο ενήλικες και δύο παιδιά άνω των δέκα). Περιέχουν μια κουκέτα queen-size και δύο από τα βαγόνια έχουν μια χαμηλότερη κουκέτα για μικρούς glampers.

Gypsy Wagons

Κάθε βαγόνι έχει τη δική του μικρή κουζίνα για την προετοιμασία βασικών γευμάτων με παραδοσιακή ξυλόσομπα / τζάκι εσωτερικού χώρου, μαγειρικά σκεύη.

Το μπάνιο διαθέτει κανονική μπανιέρα και τουαλέτα. (Οι πραγματικοί glampers δεν προτιμούν τις εξωτερικές τουαλέτες).

Δεν υπάρχουν τηλεοράσεις στα βαγόνια, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν μάλλον να απολαμβάνουν την ύπαιθρο και να παρακολουθούν τα αστέρια ενώ κάθονται σε πουφ γεμάτα φασόλια.

Τα βαγόνια είναι όλα μονωμένα διατηρώντας τα δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά το χειμώνα. Ο κήπος έχει κούνιες και αιώρες στα δέντρα, καθώς και ένα μποέμικο lounge με BBQ.

Gypsy Wagons

Η πόλη Clarens

Η πόλη αναβίωσε για πρώτη φορά όταν έγινε παράδεισος καλλιτεχνών στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Βοηθά το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα γραφικό σημείο, που περιβάλλεται από το βουνό Rooiberge και τα βουνά Maluti λίγο πιο νοτιοανατολικά.

Οι δεντρόφυτοι δρόμοι και τα σαγηνευτικά εστιατόρια, οι γκαλερί τέχνης και τα καταστήματα σε στιλ μπουτίκ είναι ένας λόγος για να περάσετε το Σαββατοκύριακο στην πλατεία της πόλης.