Το TikTok είναι το social media που κυριαρχεί και ορίζει τα πάντα. Από μουσική μέχρι στυλ και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καπελώσει το Instagram και το Facebook. Οτιδήποτε βρίσκεται εκεί, έχει μεγάλες πιθανότητες να αναδειχθεί και όταν πρόκειται για διακοπές, το TikTok είναι γεμάτο από Ελλάδα το καλοκαίρι. Το brand Pou Moi έτρεξε μέσω TikTok μια έρευνα σχετικά με τα πιο δημοφιλή κλαμπ σε παραλίες στον κόσμο, αυτά που συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές και στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν το Nammos, το SantAnna και ο Scorpios.

Στην κορυφή της 10άδας βρίσκεται το O Beach στην Ιμπίζα, έχοντας 12 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, δεύτερο είναι το Finns Beach Club στο Κανγκού στο Μπαλί με 11.8 εκατομμύρια, τρίτο το Nikki Beach στο Ντουμπάι με 7.6 εκατ., τέταρτο το La Brisa στο Κανγκού του Μπαλί με 6.8 εκατ. και πέμπτο το Cafe del Mar στην ίδια περιοχή με 5.7 εκατ.

Κάπου εδώ αρχίζει η Μύκονος να κάνει ρελάνς. Το Nammos στην Ψαρού βρίσκεται στην 6η θέση και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για ιδιωτικά σκάφη, με πλήθος εκπροσώπων του διεθνούς τζετ σετ να καταφτάνει εδώ για να απολαύσει ένα γεύμα μετά το μπάνιο στη θάλασσα και εν γένει την υψηλή γαστρονομική εμπειρία και εστίαση που προσφέρει το Nammos. Φαγητό, σαμπάνιες και glamorous πάρτι χαρακτηρίζουν το Nammos, που έχει 4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Nikki Beach στη Μαρμπέγια της Ισπανίας και το SantAnna στην Αγία Άννα είναι 8ο με 2.9 εκατ. προβολές. Το SantAnna διαθέτει μια πισίνα με αλατισμένο νερό, high luxury καμπάνες και μια ιδιωτική παραλία, προσφέρει υπηρεσίες wellness όπως μασάζ, πιλάτες και περιποίηση ομορφιάς, ενώ τα απογεύματα αρχίζει το πάρτι με dj sets που κρατάνε μέχρι το πρωί.

Στη 10η θέση, μετά το Phi Beach στη Σαρδηνία, είναι ο Scorpios με 1.8 εκατομμύρια προβολές. Για πολλούς είναι το καλύτερο beach club στο νησί, ιδανικό για μέρα και νύχτα, με κρεβάτια και καμπάνες, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τάπας και να συμμετέχουν στην εντυπωσιακή έναρξη των βραδινών πάρτι με τα βεγγαλικά και τα καμπανάκια που χτυπούν σε αυτό το Sunset Music Ritual.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

5 πράγματα που θέλουμε να δούμε στη Μύκονο μετά τα λιοντάρια και την τίγρη

Ναι, η Μύκονος είναι πανάκριβη και απλησίαστη…Ε, και;

Μύκονος: 4 ξενοδοχεία με προσιτές τιμές και άψογη κριτική σε high season