Η Σαντορίνη είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο κάθε χρόνο, αποτελεί ένα ελληνικό στολίδι και κάθε χρόνο οι ξενοδοχειακές της μονάδες εμπλουτίζονται με προσθήκες που διακρίνονται για τις υψηλότατες παροχές και τη γνώση της φροντίδας των πελατών. Το boutique hotel Nobu & Restaurant που θα ανοίξει τη φετινή θερινή σεζόν, φέρνει στη Σαντορίνη μια κουλτούρα φιλοξενίας και εστίασης που ανεβάζει το επίπεδο.

Η Nobu Hospitality, η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον φημισμένο Nobu Matsuhisa, με συνεταίρους τον Robert DeNiro και τον Meir Teper, πάει ένα βήμα μπροστά και ξεφεύγει από τη λογική των σκέτων εστιατορίων κι επεκτείνεται στη φιλοξενία και στην Ελλάδα, μετά από τις 25 ακόμα περιοχές του πλανήτη που το έχει κάνει ήδη. Έτσι, από τη φετινή θερινή σεζόν θα μπορεί κανείς να επισκεφτεί το πρώτο ξενοδοχείο Nobu στη Σαντορίνη που, εξυπακούεται, θα έχει και εστιατόριο.

Το ξενοδοχείο Nobu θα ανοίξει στα νοτιοανατολικά του νησιού και θα είναι ένα boutique hotel με οικίες για τους πελάτες που θα προσφέρουν, πέραν του Nobu Restaurant και υπηρεσίες σπα, γυμναστήριο, infinity πισίνα δύο επιπέδων και φυσικά θέα στην Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 5 πολυτελέστατες βίλες με πισσίνα και θα απέχει 10 λεπτά με το αμάξι από την Οία και 20 λεπτά από τη Θήρα

Η Nobu Hospitality συμφώνησε γι΄αυτή τη νέα εποχή με την MonteRock International, έναν όμιλο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε τομείς της βιομηχανίας όπως η φιλοξενία, τα μίντια, η εστίαση, το real estate, το τραπεζικό σύστημα και η τεχνολογία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή την άφιξη στη Σαντορίνη και που θα δουλέψουμε με την τοπική κοινωνία σε αυτό το εντυπωσιακό πρότζεκτ. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο με τη σπάνια ομορφιά, φημισμένο για την κουζίνα του και την αρχιτεκτονική του, που υποστηρίζονται από ένα σκηνικό απότομων γκρεμών και υπέροχων ηλιοβασιλεμάτων που καλύπτουν θάλασσα και ουρανό. Ανυπομονούυμε να υποδεχτούμε τους ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες που θα ζήσουν την εμπειρία του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό», δήλωσε ο Trevor Horwell, CEO της Nobu Hospitality.

«Είμαστε περήφανοι για την στέρεη συνεργασία που έχουμε με το Nobu όλα αυττά τα χρόνια και τώρα, περισσότερο από ποτέ, είμαστε χαρούμενοι που επεκτεινόμαστε μαζί στον τομέα της φιλοξενίας. Σε αυτόν τον απίστευτο καμβά που είναι η Σαντορίνη, θα βρει κανείς την καλύτερη ποιότητα lifestyle και κουζίνας που προσφέρει το Nobu και θα ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και στα υψηλότερα στάνταρ», είπε από τη μεριά του ο Alfredo Longo, CEO της MonterRock International.

Το Nobu Hotel-Restaurant στη Σαντορίνη είναι το 10ο ευρωπαϊκό (Ρώμη, Σαν Σεμπαστιάν, Αμβούργο κάποιες από τις άλλες πόλεις) και το 26ο στον κόσμο (Λας Βέγκας, Νέα Ορλεάνη, Ατλάντικ Σίτι, Αλ Κομπάρ κλπ).